NIEEEEEEEEEEE NIE MOGĄ BYĆ RAZEM TO BY BYŁA HAŃBA DLA LOGANA (<3). jAKAŚ TAM DADADADADADADARIO Z NIM? \BUAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
zabawne powiadam
pozdrawiam Łucja.
Hańba?? Bo ma trochę dziwne imię. Jest piękna ale nie wiem jaki ma charakter więc nie mogę powiedzieć że to źle lub dobrze
Ta, ale znając nacisk szoł-biznesu, to jeszcze chwila przy kręceniu klątwy tytana i będą razem -.- zawsze tak jest. Może prócz Harryego Pottera ale oni zaczęli już w dzieciństwie więc to co innego : D . Chociaż mam pełną nadzieję że nie, denerwuje mnie jak aktorzy grający postacie filmowe są razem poza filmem, nie wiem czemu, a powinnam się cieszyć ;p Chodź to tylko moja opinia i tu może być wyjątek ;p
Też nie lubię jak miłość ze scenariusza w mniej lub bardziej prawdziwej postaci przechodzi też w realia. Czasami ok, niech będzie, ale ile razy to nie rujnowało dobrych związków? Albo wygląda to i tak bardzo sztucznie.. Może Logan znajdzie sobie do tego czasu jakąś dziewczynę z którą nie rozstanie się tuż przed/po kręceniu zdjęć..;) Oby :D