Logan Lerman

Logan Wade Lerman

7,9
21 443 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Logan Lerman

do Aarona Johnsona, nie sądzicie? Jak zobaczyłam zwiastun w kinie to się
pomyliłam ;P

użytkownik usunięty
pierutka

ej ja tak samo pomyślałam. i mówię do siostry: " czy to nie ten co grał w <<angus, stringi i przytulanki>>?" :)

pierutka

Ooo, to nie ja jedna go skojarzyłam z Aaronem. W filmie to podobieństwo wynika chyba ze sposobu w jaki go uczesali...

pierutka

DOKŁADNIE TO SAMO PRZESZŁO MI PRZEZ MYŚL!
Myślałam, że tylko ja tak myślę! :)
Taka myśl na Avatarze: O nie! Ten głupi film reklamują! Ej, a to nie
Robbie! Ej, nie. To amerykański film, a on jest Angolem. Musze sprawdzic na
filmwebie czy to nie on...

TheHost

ja miałam identycznie ;D siedziałam w kinie przed avatarem i puszczali reklamy, aż tu nagle patrzę 'OOOOoo Aaron, na pewno się wybiorę na film z nim' xD potem jak wróciłam do domu to od razu sprawdziłam na filmwebie.
A ten chłopaczek podobny do Aarona tylko na zwiastunie, bo na zdjęciu już go tak nie przypomina. Być może to wina fryzury jak już ktoś wyżej napisał.

hearther

u mnie dokładnie to samo . xdd
byłam na Parnassusie i już myślałam, że to będzie zwiastun Kick - ass,
a przyjaciółka mi mówi, że to coś o bogach greckich i mówiła mi już
wcześniej o tym filmie, więc się pytam dlaczego nie powiedziała mi, że gra
tam Aaron xD .
niestety to nie Aaron ; dd trudno, ale z Loganem też może być fajny film
;).

pierutka

Też tak pomyślałam,a dzisiaj byłam w kinie :)

Emma004

też byłam pewna że to Aaron , po prostu zryw i do kolezanki ; Patrz to robbie z angusa ! a potem patrze, o jednak nie ;)

Violettelle

Mi sie bardziej kojarzył z Nicholasem Houltem

Darkista

no ale jaja, też myslałam że to aaron. fryzury mają identyczne i chyba dlatego tyle się nas pomyliło ;d

pierutka

rany ja też go pomyliłam:)oni są strasznie podobni!:)

misiaaa18

Rzeczywiście Aaron Johnson podobny :P Ale Lerman przypominał mi na zwiastunie Maxa Thierota gdy grał w filmie Jumper.
Widziałam Percy'ego w kinie i tak się wciągnęłam, że od razu musiałam przeczytać książkę :D.

misiaaa18

JAA.....
Oni są strasznie podobni.. też ich z początku pomyliłam..=)

pierutka

a ja jak zobaczylem zwiastun to myślałem ze to ten co grał milesa w na powierzchni

Bumblebee95

Uff...a myślałam że tylko ja uważam że to Aaron.
Tak jak ktoś wcześniej napisał to przez fryzurę.
Dzisiaj byłam na film Percy Jackson ... i byłam przekonana że to Aaron, lecz w połowie filmu skapnęłam się że to nie on jednak. a szkoda, szkoda ;)
chociaż Logan tez fajnie gra....przystojniak z niego.

Aneczkaaaaa

ZAPRASZAM NA - http://www.loganlerman.fora.pl/

pierutka

Tak są podobni ;) Zgadzam się z wami co do fryzury ;)
oglądałam jego zdjęcia z czasów kiedy jeszcze nie miał tak ściętych włosów i uważam ,że teraz wygląda o niebo lepiej. Co sądzicie?

Messy_88

Ja też tak pomyślałam. Ja jakoś wolę Logana, chociaż kiedy obejrzałam "Angus, stringi i przytulanki" byłam pod wielkim wrażeniem urody Aarona.;)

Kass96

a ja miałam na odwrót,jak oglądałam angusa to w pierwszej scenie w której był aaron zadawało mi się że to logan ^^

luna15

No tak, ja też! A którego wolisz???;*

Katherine1

Logana oczywiście