10/10 genialny jest ten aktor. na filmach z jego udziałem zawsze uśmiałem się jak nigdy. wielki szacun.
też tak uważam, mogę oglądac jego filmy 10 razy pod rząd i zawsze będę się śmiała jakbym je widziała pierwszy raz ;)
trudno będzie komukolwiek zastąpić tego znakomitego aktora... trudne zadanie przed dzisiejszymy aktorami...
Ja mam tak samo, mogę oglądać parę razy ten sam film z Louis de Funes i za każdym razem tak samo mnie bawi :)
Jak on może być na 49 miejscu?? wiem ze ten ranking to idiotym ale udeczyło mnie to ze ktoś może dać mu mniej niż chociaż 9. aktor genialny- dla mnie legenda
mnie też zastanawia czemu Louis jest aż na 49 miejscu :/.Powinieny być przynajmniej w pierwszej 10 !!
no właśnie, ale to zawdzięczamy temu idiotycznemu rankingowi... np. tacy świetni aktorzy jak mel gibson czy nicolas cage są gdzieś w połowie 5 dziesiątki... idiotyzm.
Dla mnie absolutny mistrz! Nie tylko komedi ale i gry aktorskiej. Swoje role grał zawsze z wielką swobodą, tak jakby grał samego siebie. Zawsze pełen energii. Drugiego takiego aktora już nie będzie. Wielki szacunek!!!