Louis de Funès

Louis Germain David de Funès de Galarza

8,5
29 839 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Louis de Funès

10/10 genialny jest ten aktor. na filmach z jego udziałem zawsze uśmiałem się jak nigdy. wielki szacun.

blazej138

też tak uważam, mogę oglądac jego filmy 10 razy pod rząd i zawsze będę się śmiała jakbym je widziała pierwszy raz ;)

Lady_Whiskas

ten aktor mógłby żyć 100 lat nie sądzisz???

blazej138

było by fajnie ;)

*krótki*
*krótki*
*krótki*

Lady_Whiskas

trudno będzie komukolwiek zastąpić tego znakomitego aktora... trudne zadanie przed dzisiejszymy aktorami...

Lady_Whiskas

Ja mam tak samo, mogę oglądać parę razy ten sam film z Louis de Funes i za każdym razem tak samo mnie bawi :)

blazej138

Jak on może być na 49 miejscu?? wiem ze ten ranking to idiotym ale udeczyło mnie to ze ktoś może dać mu mniej niż chociaż 9. aktor genialny- dla mnie legenda

alien_2

mnie też zastanawia czemu Louis jest aż na 49 miejscu :/.Powinieny być przynajmniej w pierwszej 10 !!

JogiFan

no właśnie, ale to zawdzięczamy temu idiotycznemu rankingowi... np. tacy świetni aktorzy jak mel gibson czy nicolas cage są gdzieś w połowie 5 dziesiątki... idiotyzm.

blazej138

Dla mnie absolutny mistrz! Nie tylko komedi ale i gry aktorskiej. Swoje role grał zawsze z wielką swobodą, tak jakby grał samego siebie. Zawsze pełen energii. Drugiego takiego aktora już nie będzie. Wielki szacunek!!!

blazej138

śWIETNY aktor!! oglądanie filmów w roli głównej z Louise to sama przyjemność:D