doczekamy się filmu na poziomie Leona, Piątego Elementu, Nikity czy Wielkiego Błękitu? Eric Serra też ostatnio ucichł.
Ja chciałbym jak najszybciej, to jest bardzo dobry reżyser, ma potencjał wielki i najlepsze że facet jak dla mnie sam jest oscarem, podziwiam go bardziej niż Jamesa Cameruna i Petera Jackosona czy Georga Lucasa, oni też wielcy, a on chociaż trafia do odbiorców niszowych, to jego talent jest przeogromny.
Ja bardzo bym chciał zobaczyć film pt Remember Me, jest to gra komputerowa opowiadająca o paryżu roku 2084 więc gatunek fantastyka, w którym to działa ruch oporu i następuje masowa inwigilacja ludzi po przez jedno wielkie pranie mózgu. Więc kręcąc takie film zatrudniłby znowu Portman puki jeszcze nie za stara i zrobił z tego hicior i jako fantastyke i jako dramat psychologiczno, obyczajowy i takie tam blabla . Na pewno mimo ludzi którzy nie lubią Fantastyki daliby sie skusić jeśli On i tylko on by to kręcił. Ale to moje wymysły i na pewno nic takiego nie powstanie.
Nigdy. To jest przeciętnej klasy rzemieślnik, któremu wyszedł tylko i wyłącznie jeden film. wyszedł w sensie, że jest czymś więcej niż dobry. Z tych kolejnych gniotów które tworzył on i jego firma producencka to wyróżniają się tylko Uprowadzona i pierwsze dwie Taxi. Na resztę jego Columbianów, Transporterów, Pozdrowieniach, 13dzielnicach albo jakiś Wasabich szkoda czasu.
Niedawno też tak samo sobie pomyślałam...I wymieniłeś akurat te filmy, które najbardziej lubię od Bessona :)