Lucas Grabeel

Lucas Stephen Grabeel

7,5
1 586 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lucas Grabeel

Jeśli mam być szczera, to to właśnie przez niego uwielbiam obie części filmu - zwłaszcza 2, która praktycznie jest o nim ;)
Każdą przerwę w szkole czy wolną chwilę - cały dzień praktycznie słyucham piosenek z HSM i... te z jego głosem są najlepsze - największy talent :)
Ta cała Vanessa... niby ok... ale śpiewa tak "przesłodzenie" ... chociaż też słucham piosenek z jej udziałem. Jednak jeśli chodzi o grę i głos [bo to w końcu musical - i on się naprawdę liczy] to jemu przyznałabym oskara xD Z kolei Zac - niby też super głos.. ale taki trochę przereklamowany..;P a tu mamy "odkrycie" talentu na maxa ;) bo kto nie oglądał chociaż 1 części? :D

cóz... kończę... :)

Humuhumunukunukuapua'a - tyle mam do powiedzenia jeszcze xD

pozdrawiam :)

PaTeXi

Bo Lucas to po prostu słodziak :P XD A co do Zaca, to on prawie nic nie śpiewał w HSM 1 (był dubbingowany XDD) bo miał ponoc na niski głos xD Aczkolwiek w dwójce spiewał więcej sam XD Ale przy Lucasie to w ogóel sorry ale haloooł :P

PaTeXi

xddd.! Równo 3 miesiące później wzięło Cię na reflexje niż mnie.!xdd ;p

PaTeXi

Hej:D
Ja założyłam właśnie strone internetową o Lucasie i przeszukuje angielskie stronki o nim żeby znaleźć jakieś informacje, wywiady itd. o jego osobie, które później tłumacze... ale co do jego głosu to Zac nie może mu dorównać bo Lucas ma głos tenora!! Tak, tak to jest prawda kto nie wierzy niech sam poczyta:) Potrafi on także grać na 12 instrumentach;>
Tak więc Lucas jest THE BEST!!

Pozdrawiam :)

PaTeXi

Lucas- najlepszy.
Najlepiej śpiewa z całej obsady HSM.
Jest najlepszy z chłopaków- Efron to trochę taki laluś
Najlepiej gra- przynajmniej według mnie- z całej obsady HSM
Najbardziej sympatyczny- wesoły i w ogóle...
FAJNY CHłOPAK!!

eSKa

No pewka ;D
Mój farowyt ^^,
i z tego co widzę, nie tylko mój - najs ;pp

PaTeXi

oj widze ze nie jestem sama :P
On jest boski! wogole super spiewa i wogole super gra! ;*
Pozdrawiam ;*

PaTeXi

Zgadzam się, ze to jest najlepszy aktor z całego HSM (no, jeszcze może Corbin mu dorównuje). Lubię ten film, ale jakoś nie bardzo trawię Vanessę i Zac'a. Niby nie śpiewają źle, ale jacyś tacy są przesłodzeni... A Lucas gra świetnie rolę Ryana. Jest w niej bardzo "realistyczny". A jeśli jeszcze do tego dodać, że dubbinguje go Kuba Molęda, i że Łukasz (Lucas) to moje ulubione imię, to w ogóle ach :D

edziek244

Kurcze, to miłe że ludzie wreszcie zaczynają rozumieć bląd producentów, którzy postawili Vanesse i Zaca na pierwszym planie xD a niedługo 3 w kinach.!(:

użytkownik usunięty
PaTeXi

Postawili Vanesse i Zaca na pierwszym planie, gdyż to oni najbardziej (z HSM) kojarzą się z Disneyem, poza tym ktoś musiał się zgodzić, a ktoś nie na kogoś kogo Disney będzie promował, z tego co widać Lucas grał tylko w HSM i nie jest tak bardzo kojarzony ze "światem Disneya", bo nie o taką karierę mu chodzi(?), a znowu Zac i Vanessa to ikony HSM i Disneya.

On jest bossssssssssski ,śliczny i najlepszy z całego HSM( w sumie to dzieki niemu polubiłam ten film). Śpiewa po prostu genialnie!!! Ale czemu w gazetach tak malo o nim pisza??? Efron to skonczony laluś! Po co go dali do tego filmu???