Luke BainesI

5,4
410 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Luke Baines
Ferbi155

Nie ma potrzeby, film przeciętny zupełnie, tak 4 lub 5 w porywach, oczywiście w mojej opinii. A ten Baines to naoglądał się Evana Petersa w roli Dahmera bo to jest kalka z tamtego serialu.

zbigbiewwojciechowski

A co ma do rzeczy tutaj przeciętność filmu? ;d

Galeria_Horroru

Bardziej chyba idzie o to,. że w filmie poprawność zrobiła sporo bałaganu i boją się reakcji. No bo jak inaczej wyjaśnić brak filmu na FB?

zbigbiewwojciechowski

Serio? Przy filmach typu Rekinado ten, na faktach (podobno nawet autentycznych!) nie zasługuje na swoje miejsce na Filmweb? I to nie dlatego, że jakimś dziwnym trafem pokazuje, że w Rosji, w latach 90-tych, byli "opaleni" na ciemny brąz tubylcy?

Yasmine_VanTassel

a są fakty nie autentyczne?

Yasmine_VanTassel

Przecież film nie jest historią o prawdziwych mordercach z Rosji, jest nimi tylko inspirowany. Akcja dzieje się w Alasce i jest to wyraźnie podane w opisie filmu na imdb. Zresztą można się zorientować chociażby po mundurach policjantów, że to nie Rosja.

Yasmine_VanTassel

Taka niezbyt bystra jesteś skoro nie odróżniasz Alaski od Rosji

Yasmine_VanTassel

Czytaj ze zrozumieniem. Ale już wyjaśniam. W mojej opinii ten film prędzej lub później pojawi się tutaj i nie widzę tu żadnej teorii spiskowej. A jeśli chodzi o jego brak to DLA MNIE nie ma żadnego znaczenia czy ten film umieszczą na FB czy nie. To nic nie zmieni w moim życiu, tylko tyle i aż tyle. Pozdrawiam, a "Rekinado" niestety nie oglądałem więc nie mam zdania ;))

zbigbiewwojciechowski

Ale nikt cie o zdanie na temat filmu nie pytał.

Flat_Eric

Dzieciaku to jest forum, na którym każdy pisze co chce na temat filmu. To nie jest platformą do odpowiadania na jakieś pytania zatem jeśli nie masz nic ciekawego w temacie to raczej się zamknij.

zbigbiewwojciechowski

Sam stul ryj bo dzieciakiem nie jestem frajerze z banana strugany. I w dodatku o ujemnym IQ. GOŃ SIĘ LESZCZU

Flat_Eric

Szczeniaku marny do bajek, a nie dupę zawracasz poważnym ludziom. Jesteś tak głupi, że twoja głupota sprawia iż nie wiesz, że tak głupi jesteś kretynie.

zbigbiewwojciechowski

zbyszek idz spać lepiej flepie. Mam 38 lat cwaniaku i podejrzewam że być może odwiedzałem twoją starą jak ty na gówno mówiłeś papu.

Flat_Eric

Cóż to ty pierwszy zaczepiłeś mnie w niestosowny sposób, a teraz składasz do dyskusji moją rodzicielkę, zatem uznaję, że jesteś patologicznym prymitywem i nie należy mieć co do Ciebie żadnej taryfy ulgowej. Zdradzę ci sekret ukrywany przed tobą przez 38 lat. To czego się dowiesz uświadomi ci dlaczego wali od Ciebie rynsztokiem, otóż twoja kochana mamusia nie urodziła cię tradycyjnie tylko wysrała odbytem. Zagadka rozwiązana, nie pozdrawiam i kończę tę jakże zajmującą konwersację.

zbigbiewwojciechowski

dysputa przy piwie

malgoskalato

Poniosło mnie, niestety zupełnie niepotrzebnie. Moja wina ;))

zbigbiewwojciechowski

Szukam utworu z filmu który przewijał,się przez cały film charakterystyczny grał na słuchawkach walkman głównego bohatera,tytuł i wykonawcę nie mogę go znaleźć?

Ferbi155

Szukam utworu z filmu który przewijał,się przez cały film charakterystyczny grał na słuchawkach walkman głównego bohatera,tytuł i wykonawcę nie mogę go znaleźć?

Ferbi155

Jest dużo ciekawych filmów, których na Filmweb nie omówią. I dużo badziewia nad którym filozofują. Film, o którym wspominasz, jest jak najbardziej wart uwagi. Natomiast przypuszczam, że wielu ludzi przez nieuwagę i niepotrzebne przeniesienie wydarzeń z Rosji na Alaskę, odniesie wrażenie, że w USA ludzie chodzą zimą bez ubrań, umierają z głodu i się pożerają. To trochę niezrozumiałe posunięcie twórców.