Małgorzata Kożuchowska

Małgorzata Dorota Kożuchowska

6,4
27 641 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Kożuchowska

"Druga Szansa"

użytkownik usunięty

Powiem wprost i jak zwykle wbrew większości - Małgorzata Kożuchowska jest jedną z NAJLEPSZYCH POLSKICH AKTOREK swojego pokolenia (o Kuleszy nie mówiąc, w "rodzince.pl" są genialne :D). Chciałabym nawiązać jednak do jej roli w serialu TVN pt. "Druga Szansa". Ogólnie produkcja bardzo przypadła mi do gustu, a sama pani Kożuchowska po prostu wykonała kawał dobrej roboty. Myślę, że nijak możemy porównywać Natalię Boską do Moniki Boreckiej, którą kreuje Małgorzata w "DS". Borecka w jej wykonaniu to prawdziwy majstersztyk, nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli.

nie podoba mi się ten serial , ale zgodzę się z tobą że Kożuchowska to dobra aktorka, lubię jej aktorstwo ale pomału nie lubię jej jako osoby bo cały czas o niej piszą w mediach czy cały czas jest na ściankach. Nie mam nic do tego że media o kimś piszą, czy ktoś jest na ściankach ale jak cały czas o kimś piszą i cały czas jest ktoś na ściankach to już mi się to zaczyna nie podobać. Ale do jej aktorstwa nie mam żadnych zastrzeżeń , poza tym Kożuchowska też ładnie śpiewa nieraz to udowodniła m.in śpiewała piosenkę ,, Wielka miłość " w serialu ,, M jak miłość " i piosenkę ,, Już nie zapomnisz mnie " na 5 leciu programu ,, Zacisze gwiazd".