Wymień choć jeden serial, w którym nie zagrała NA PEWNO w/w.
Mój typ - choć pewien nie jestem - to "Bonanza"?
Mam!!! Odcinek 12 Miami Vice "The Milk Run", minuta 37 54 sek - zobaczcie kto się wcielił w rolę pokrowca na kije golfowe w bagażniku cadillaca detektywa Larry'ego. Kto nie wierzy niech zatrzyma stopklatką!
Niestety.... Szukamy dalej.Może "Było sobie życie"?
"bylo sobie zycie" to jednak zbyt proste - grala tam przeciez samą brodę Mistrza - tylko rozpusciła włosy i już!
ja proponuję "Z archiwum X"
m jak miłosc-bardzo smieszne.co do ''archiwum x'' w jednym z odcinków grała takiego psychogennego zielonego grzyba czy co to było, który obrósł Muldera i agent miał przez to głupie sny
o mój boże no przecież,co za wstyd....jednak to prawda że pod latarnią jest najciemniej....wprawdzie kiedys miałam pewne przypuszczenia ze mignęła mi w Housie przed oczami w roli wymiocin jednego z pacjentów,stwierdziłam jednak że zdecydowanie gra jeTomasz Stockinger... no i myslałam że nie ma jej w tym serialu a tu takie coś...nie wiem jak to wpłynie na moją psychikę i samoocenę .moze spróbuję jeszcze raz i niech pomyślę...niech będzie ''moja rodzinka''
W "Mojej rodzince" zagrała roztocze na dywanie. Była bardzo przekonywująca.
Nie zauważyłam jej w MASH-u.
i znowu zonk, W MASH-u swietnie zagrała 4 kropki miedzy lierami w czołówce, M.A.S.H. ;)
Widzę że w poszukiwaniach nie sprawdzacie czołowek
Ja uwazam, ze skoro grala w modzie na sukces to chyba n ie mieli mozliwosci jej zatrudnic w "Dallas"
Aczkolwiek nie sprawdzilem jeszcze wszystkich odcinkow, wciaz szukam