Małgorzata Kożuchowska

Małgorzata Dorota Kożuchowska

6,6
29 515 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Małgorzata Kożuchowska

UWAGA KONKURS!!

użytkownik usunięty

Wymień choć jeden serial, w którym nie zagrała NA PEWNO w/w.
Mój typ - choć pewien nie jestem - to "Bonanza"?

użytkownik usunięty
Mr_Frost

Mam!!! Odcinek 12 Miami Vice "The Milk Run", minuta 37 54 sek - zobaczcie kto się wcielił w rolę pokrowca na kije golfowe w bagażniku cadillaca detektywa Larry'ego. Kto nie wierzy niech zatrzyma stopklatką!
Niestety.... Szukamy dalej.Może "Było sobie życie"?

"bylo sobie zycie" to jednak zbyt proste - grala tam przeciez samą brodę Mistrza - tylko rozpusciła włosy i już!
ja proponuję "Z archiwum X"

bartje

nie grała chyba w m jak miłość

kondzio969

m jak miłosc-bardzo smieszne.co do ''archiwum x'' w jednym z odcinków grała takiego psychogennego zielonego grzyba czy co to było, który obrósł Muldera i agent miał przez to głupie sny

ameliac

no tak jeszcze mój typ.niech pomyslę...nie przypominam sobie zebym ją widziała w doktorze Housie

ameliac

to zbyt proste!! przeciez gra jego laske!!

bartje

o mój boże no przecież,co za wstyd....jednak to prawda że pod latarnią jest najciemniej....wprawdzie kiedys miałam pewne przypuszczenia ze mignęła mi w Housie przed oczami w roli wymiocin jednego z pacjentów,stwierdziłam jednak że zdecydowanie gra jeTomasz Stockinger... no i myslałam że nie ma jej w tym serialu a tu takie coś...nie wiem jak to wpłynie na moją psychikę i samoocenę .moze spróbuję jeszcze raz i niech pomyślę...niech będzie ''moja rodzinka''

ameliac

W "Mojej rodzince" zagrała roztocze na dywanie. Była bardzo przekonywująca.

Nie zauważyłam jej w MASH-u.

BlueEyeshadowGirl

i znowu zonk, W MASH-u swietnie zagrała 4 kropki miedzy lierami w czołówce, M.A.S.H. ;)
Widzę że w poszukiwaniach nie sprawdzacie czołowek
Ja uwazam, ze skoro grala w modzie na sukces to chyba n ie mieli mozliwosci jej zatrudnic w "Dallas"
Aczkolwiek nie sprawdzilem jeszcze wszystkich odcinkow, wciaz szukam

Nie zagrała w warcrafcie, bo brzydot tam nie brali :)))

waga55

no to badnij kto gra pancerz Blachanda

waga55

zapomniałem dodać że szczenkę grał Karolak

Ja jej nie widziałem nigdy w "Simpsonach" xD

kryst007

Zagrała młotek w ostatniej scenie.

Wydaje mi się, że w Zbuntowanym Aniele się nie pojawia

Nie grała w Przystanku Alaska. Chociaż przepraszam, w 3 odcinku 2 serii koło gabinetu Fleishmana leżała taka kłoda drewna. Przypominam sobie teraz.