''Kiedyś fajny chłopaczek - a teraz ćpun. Racja, jakoś innym aktorom nie pierd**i się w głowie od pieniędzy.On najwyraźniej był/jest słaby psychicznie. Był dobry gdy był dzieckiem...Teraz się zeszmacił...''
ja juz rozne glupie tematy widzialem na filmwebie ale wasza trojka to jest wybitnie uposledzona umyslowo, jestescie PRAWIE jak trzej muszkieterowie- Głombos, Frajeros & Debilos,
skoro ktos "cpa" to znaczy ze jest gorszy? ty pijac piwo sie odurzasz tak samo, lubisz sie napic wiec tez jestes cpunem, tyle ze akceptowanym w naszym zaklamanym spoleczenstwie, stad pewnie sensowny komentarz @saveferris
nooo, alkohol to nie narkotyk, pewnie, tylko z definicji narkotyku wynika, ze jest to substancja o dzialaniu psychoaktywnym, uzalezniajaca w wiekszym, badz mniejszym stopniu, ktora po prostu zaburza trzezwosc czy stymuluje
w te ramki miesci sie kawa z swoim stymulujacym dzialaniem, alkohol, ktory notabene jest rozpuszczalnikiem i srodkiem bardzo wyniszczajacym, ale co ja tam wiem...
i wcale nie jestem jakims przecpanym zwolennikiem legalizacji trawy, ale czemu rzad ma ustalac co jest dobre, a co nie? no ale taki mamy system i widac, ze zebralo to spore zniwa, dlatego wokol jest bezmyslnosc i debilizm, niedoszkolony narod podarza tak, jak te mendy z gory sobie zycza, ehhh
szkoda gadac
Twoje obelgi do mnie nie trafiają. Zle trafiłeś bo ja akurat nie piję alkoholu. Zastanów się zanim kłapiesz jęzorem...