lol, ale teraz sie zdziwiłem... Myślałem ze on nie żyje od kilku lat.. duzo osob plotkuje o tym ze zaćpał sie na śmierc ale to co tutaj czytam to z tego nie wynika. Pozdrawiam
A kto plotkuje, że on nie żyje? Nie słyszałam nigdy o czymś takim. Macaulay żyje i ma się dobrze. Poza tym, ze opłakuje tragicznie zmarłą w zeszłym tygodniu starszą siostrę. Może pomyliłeś go z Riverem Phoenixem, albo Christopherem Pettietem, który też był znanym aktorem dziecięcym i przedawkował? O Macaulayu plotkuje się, że kiedyś ćpał, bo 4 lata temu aresztowano go za posiadanie marihuany, ale nie wiadomo czy naprawdę miał problemy z narkotykami czy po prostu raz/parę razy mu się zdarzyło. Z tego co wiem, nigdy więcej nie przyłapano go naćpanego, więc robienie z niego ćpuna to przesada. Gdyby nim był to pewnie byłoby można zobaczyć wiele zdjęć w stylu Pete'a Doherty'ego na plotkarskich portalach.
nie wiem wlasnie jak doszło do tej plotki, ale ja dowiedzialem sie tego od kolegi z klasy. Nigdy nie przeglądałem na stronach jego biografii itp, wiec uwierzyłem ze on sie zaćpał, a tutaj patrze a wszystko jest w porzadku :p Jeszcze jedno.. slyszalem ze to dobry kolega Michaela Jacksona, czy to prawda? czy to tez plotka? Bardzo sie ciesze ze on jednak zyje heh, glupia plotka powstała.
ja też myślałam że on nie żyje... też słyszałam że przedawkował. a to jednak plotki. co za głupota takie pogłoski roznosić :/