Ostre ale prawdziwe. Zapowiadał się na dobrego aktora symbol współczesnego kina polskiego jednak zaprzepaścił wszystko stając się dz*wką w kinie i teatrze. Co to za aktor, mężczyzna, który przy promocji filmu ,,Obywatel,, chwalił się, że gra nago? Nie rozumiem, pokazanie nagiej aktorki ( w Polsce aktorki nie grają nago tylko półnago ) jest odbierane za coś złego i tworzone dla nizin społecznych ale goły aktor za artyzm, a to właściwie to samo. Stada bab, szowinistek, śliniące się na na widok gołego aktora a przy nagiej aktorce wielce oburzone, bo ładniejsza czy są hipokrytkami. Gdzie te równouprawnienie.
Bronie czlowieka, a takie nic nie warte gownienka jak ty, nalezy spuszczac do klopa, gdzie jest miejsce takich pseudo radykalow, ktorzy historii nie znaja, a pluja na aktora, za to, ze ma taki zawod.
Aktor nie jest od tego aby pokazywał penisa. Ciekawe dlaczego aktorki nie pokazują łon czy warg sromowych, wypierdku :)
Założę się, że nie znasz ani jednej historycznej daty, nawet własnego urodzenia, ale głupotą się popisałeś pisząc, że bronisz człowieka a potem przyrównujesz mnie do siebie.
Coś ty kolo, Maciek to nadal świetny aktor, a poza tym odważny. Zagrać w takim Pokłosiu wiedząc że się będzie za to mieszanym z gnojem to jest sztuka. Szacun dla niego, choć ja tam go lubię raczej za te szczeniackie komedie, Chłopaki nie płaczę, Fuks czy Poranek kojota. Robi też świetny dubbing w kreskówkach. Z seriali w których zagrał to Glina był fajny :-)
Ale czy gra w Pokłosiu to powód do dumy? zbojkotowaliby wszyscy tego gniota i byłby spokój, Sam Pasikowski by chyba zagrał wszystkie role
Równie dobrze mógłbym zapytać czy gra w Idzie to powód do dumy. Podobna tematyka a jakie achy i ochy. Mnie się tam Pokłosie podobało. Pewnie gdyby nie robiono takiego szumu wokół tego filmu to by przeszedł bez echa ale w Polsce jak coś jest nieco kontrowersyjne to robi się takie medialne bydło że film z mety jest kasowym hitem :-)