Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
79 162 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

Ostre ale prawdziwe. Zapowiadał się na dobrego aktora symbol współczesnego kina polskiego jednak zaprzepaścił wszystko stając się dz*wką w kinie i teatrze. Co to za aktor, mężczyzna, który przy promocji filmu ,,Obywatel,, chwalił się, że gra nago? Nie rozumiem, pokazanie nagiej aktorki ( w Polsce aktorki nie grają nago tylko półnago ) jest odbierane za coś złego i tworzone dla nizin społecznych ale goły aktor za artyzm, a to właściwie to samo. Stada bab, szowinistek, śliniące się na na widok gołego aktora a przy nagiej aktorce wielce oburzone, bo ładniejsza czy są hipokrytkami. Gdzie te równouprawnienie.

kontestator84

k.urwe to wt widzisz w swoim lusterku

funkmachine

Jaka cięta riposta, rodem z meliny. Widać, że swój broni swojego...

kontestator84

Bronie czlowieka, a takie nic nie warte gownienka jak ty, nalezy spuszczac do klopa, gdzie jest miejsce takich pseudo radykalow, ktorzy historii nie znaja, a pluja na aktora, za to, ze ma taki zawod.

funkmachine

Aktor nie jest od tego aby pokazywał penisa. Ciekawe dlaczego aktorki nie pokazują łon czy warg sromowych, wypierdku :)

Założę się, że nie znasz ani jednej historycznej daty, nawet własnego urodzenia, ale głupotą się popisałeś pisząc, że bronisz człowieka a potem przyrównujesz mnie do siebie.

kontestator84

Coś ty kolo, Maciek to nadal świetny aktor, a poza tym odważny. Zagrać w takim Pokłosiu wiedząc że się będzie za to mieszanym z gnojem to jest sztuka. Szacun dla niego, choć ja tam go lubię raczej za te szczeniackie komedie, Chłopaki nie płaczę, Fuks czy Poranek kojota. Robi też świetny dubbing w kreskówkach. Z seriali w których zagrał to Glina był fajny :-)

Rahabiel

Ale czy gra w Pokłosiu to powód do dumy? zbojkotowaliby wszyscy tego gniota i byłby spokój, Sam Pasikowski by chyba zagrał wszystkie role

Battonikk

Równie dobrze mógłbym zapytać czy gra w Idzie to powód do dumy. Podobna tematyka a jakie achy i ochy. Mnie się tam Pokłosie podobało. Pewnie gdyby nie robiono takiego szumu wokół tego filmu to by przeszedł bez echa ale w Polsce jak coś jest nieco kontrowersyjne to robi się takie medialne bydło że film z mety jest kasowym hitem :-)