Maciej Stuhr

Maciej Jerzy Stuhr

6,4
79 162 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maciej Stuhr

gdyby nie tatuś to nic z jego grania by nie było, drażniący mały facet

lamiaZarcheo

No tak, nie zagrał w durnowatej łopatologicznej komedii więc nie ma szans na pozytywną opinię....

lamiaZarcheo

Duże przegięcie, wg mnie sam zapracował na to co osiągnął. A nie jest złym aktorem. Zresztą wydaje mi się że wciąż czeka na rolę życia :)

Monikk_

właśnie teraz dostaje role życia jest na szczycie Pokłosie jest jego szczytem

lamiaZarcheo

Nie zgodzę się z tą opinią. Sam zapracował na to co ma, wiadome, nazwisko zawsze pomaga, jednak próbował się od niego uwolnić i zostać rozpoznawalnym jako ON, co mu się udało.

American Idiot

A kim Ty w ogóle jesteś, że masz czelność tak kogoś oceniać? Znasz go osobiście? Oglądałaś jego wszystkie filmy? Rozmawiałaś z nim kiedykolwiek?
Moim zdaniem to jeden z najlepszych polskich współczesnych aktorów (choć nie tylko). Człowiek, który gra tylko w dobrych filmach i jest niesamowicie zdolny. Widać, że syn Jerzego Stuhra, który także jest jednym z najlepszych aktorów tylko starszego pokolenia. Więc 'tatuś' (używając Twojego określenia) może być dumny z takiego syna.

niepoprawna_fw

Jestem widzem i pisze to co czuje i widzę a ty jakiś obrońca sierot czy co ?Jak ci temat nie pasuje to nie czytaj nie komentuj.
Faktem jest,że tatuś go wkręcił i znalazło się kilku "młodych wykształconych z dużych miast" którzy się zachwycili bo taka moda.
A jak dla mnie to jeden stuhr WYSTARCZY!
DZIĘKUJĘ.

lamiaZarcheo

Jesteś też człowiekiem i internautą i swoje twierdzenia (co jak co ale dla mnie niepoprawne) powinieneś podeprzeć czymś więcej, a nie w lekceważący sposób znieważać człowieka. A niepoprawna_fw zrobiła ma takie samo prawo jak to, na które Ty się powołujesz.

American Idiot

zamiast "zrobiła" -> "napisała to, co chciała, bo..."

American Idiot

Twoje id adekwatne do poziomu wypowiedzi, jak skończysz gimnazjum to zrozumiesz. że takich jak on to na pęczki dlatego nasze filmy są denne, ratunkiem dla kina jest tylko małe płace dla tych pseudo aktorów a wtedy zostaną sami pasjonaci.

lamiaZarcheo

mały fakt, ale jego rozumek,