Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal

hm...no urodą to ona nie grzeszy

bree12

Uroda nie jest chyba istotą aktorstwa. To jest portal filmowy a nie tabloid pudelkowy. Szkoda, że takie głębokie opinie się tu trafiają.

JacekSzulc

Oczywiście uroda nie jest istotą aktorstwa, tu się zgadzam. Dla mnie Schejbal nie jest ładna ani brzydka. Gra przyzwoicie, ale jako Ewka ze Szpilek (piękna dziewczyna z Warszawy) okrutnie mnie denerwowała. To chyba był dysonans między tym, jak niby wszyscy wokół ją postrzegali a jej fizycznością. Dla mnie nie sprawdziła się w tej roli. Widziałabym na jej miejscu kogoś innego.

bree12

No nie jest ona pięknością , aktorsko też nie powala.
Ale ma w sobie jakiś urok.

bree12

No pieknością moze i nie jest, ale dla mnie to niewazne. Fajnie grała Baśkę w Kryminalnych dlatego złego słowa o niej nie powiem :))

użytkownik usunięty
monia198923

Fakt. Czasami jest lekko drętwa (być może tak rozpisana jest akurat jej postać - Vide: "Przepis na życie", ale chyba przez kontrast do rewelacyjnej Olszówki w roli Poli), ale w "Kryminalnych" dobrze grała i jej bohaterka przez to była wiarygodna.

bree12

Wszystko jest wzgledne,moim zdaniem jest bardzo intrygująca/

bree12

Ma piękne oczy. Troche się cieszyłem, że juz jej nikt nie obsadza, bo chciałbym zobaczyć ją w teatrze. Ale chyba już znowu zacznei grać w serialach. Szkoda!!! Mam nadzieje, że wróci do teatru.

bree12

żadna z niej aktorka, w dodatku ten paskudny pysk:)

Mike Torch

ta ciekawe może ty ujawnisz swój wizerunek i redakcja zadecyduje kto jest brzydszy, Magda wcale nie jest brzydka ,ma charakterystyczną urodę i jest naturalna (moim zdaniem jest najlepszą polską aktorką). A biorąc pod uwagę treść twojego komentarza Magda miażdży cię pod względem intelektualnym. Więc sorry nie masz po co się udzielać bo nie masz do Niej startu.

lucas1996

Puknij się w głowę:)

Mike Torch

Magda jest super i wara ci od niej. Nie obrażaj osoby która w życiu coś osiągnęła ,a sam niczego nie dokonałeś. Kozak w necie p*zda w świecie

lucas1996

O, kolejny wszystkowiedzący:) Puknąłeś się już w głowę?

Mike Torch

Twoje odpowiedzi są nadzwyczajnie prymitywne. Nie widzę sensu dalszej dyskusji. Myślę że potrzebujesz pomocy psychiatry bo psycholog ci już nie pomoże. Ale skoro tak się wychwalasz i insynuujesz coś danej osobie to dlaczego się ukrywasz , miej odwagę i nie bądź anonimowy. Jeśli już chcesz wyrazić swoją opinie to rób to na poziomie. BO na razie mam wrażenie że koresponduje z prymitywnym człowiekiem.

lucas1996

To dlaczego korespondujesz z prymitywami i to z taką pasją?;)

Mike Torch

Bo obrażają Osobę która na to nie zasługuje, a jak nawet nie masz szacunku do kobiety to kim ty w ogóle jesteś.. Magda jest miłą , sympatyczną i ciepłą osobą zapewne w przeciwieństwie do ciebie (sugerując po postach). Ręczę za Nią. Nie ma drugiej takiej aktorki jak Ona.