Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal

... schejbal

użytkownik usunięty

no niby spox... fajnie w miare wyglada, znosnie gra (a to na polskie warunki juz duzo), ale czy nie mamy w polsce polskich aktorow?! jak dlugo mamy narod dawidowy placic za holokaust...???

użytkownik usunięty

Co ty z tym narodem dawidowym i holokaustem,antysemito ...zastanow sie,co mowisz i odczep sie od fajnej,ladnej i zdolnej dziewczyny.

użytkownik usunięty

NIE OBRAŻAJ JEJ-JEJ POCHODZENIE TO WYŁĄCZNIE JEJ SPRAWA I TOBIE NIC DO TEGO(NIEZALEŻNIE CZY TE TWOJE"REWELACJE"SĄ PRAWDZIWE CZY NIE...)NARÓD DAWIDOWY PRZYNAJMNIEJ MA TRADYCJE-A MY?BURAK CUKROWY,KORUPCJA I ZADYMY NA STADIONACH...NIE PODOBA CI SIĘ,TO JEDŹ DO NIEMIEC ALBO DO AUSTRII,SKĄD POCHODZIŁ TWÓJ IDOL...JA JUŻ JADĘ DO IZRAELA,BO MAM SERDECZNIE DOŚĆ TEGO KRAIKU...POLACZKI:)

Schejbal to nie jest niemieckie nazwisko!!! Jej przodkowie przedstawiali sie Sheybal- byli szkotami. Jeden z nich przyjechal do Polski i tu osiadl. Po kilkudziesieciu latach urodzil sie Jerzy Schejbal- tata Magdy- "po drodze" nazwisko rodu zostalo po prostu zniemczone... a Magdalena jest 100% polka!!! Niby po co ma zmieniac nazwisko- zeby sie wyprzec swojego pochodzenia? Bardzo zreszta artystycznego- w rodzinie Schejbali (wczesniej Sheybali) bylo kilku malarzy, fotografow i rowniez kilku aktorow (lacznie z rodzicami pani Magdy). Poszukajcie w internecie Wladka Schejbala...:)))) pozrawiam

MiNiA

a szkoci przyjeżdzali do polski ze względu na przesladowania religijne bo kiedyś była tu niespotykana tolerancja. nie to co teraz jak widać. a magda jest świetną i sympatyczną aktorką i doprawdy niewiele mnie obchodzi jakie ma nazwisko. w końcu jakbysmy dobrze poszukali to by się okazało że wiekszość naszych przodków to zasymilowani i ochrzczeni żydzi. i jakoś mi to wcale nie przeszkadza. pozdrawiam wielbicieli superprodukcji :)

pinks

no właśnie, Władek Sheybal grał w "Shogunie" na przykład.

Ereinion

jezu.. ja mam niemieckie nazwisko ale to nie oznacza że jestem Niemcem :// Jezu, ludzie opanujcie sie! Ktoś, kto nazywa się Kowalski ma być lepszy od kogoś, kto nazywa się Smith albo Scheibal?! :///

P.S. To się nazywa nietolerancja :|

MiNiA

Tak..oczywiście..jprdlę jaki jesteś naiwny. To przechrzty panie Someone. Polacy nie są już naiwni

Oj. Bardzo długo. Cały szoł biz obsadzony przez pejsatych i co najgorsze ukrywają ten fakt. Ręka rękę myje...obudzimy się.