może i jest fajna ale jak na mój gust jest okropnie brzydka...
Jestes kobietą więc nie potrafisz docenić pieknej kobiety, a Magdalena Schejbal niewątpliwie piekna jest!
e no bez przesady, nie jest pieknościa ale paskuda tez nie. znam brzydsze i to dopiero sa!! ale fajnie gra Basie
nie jest okropnie brzydka. Może nie jest pięknością, ale gdyby była to zapewne do roli Basi by nie pasowała. To jej zdjęcie na filmwebie nie jest zbyt korzystne. Ważne, że sama siebie lubi i jest lubiana. Ja widziałam trochę jej zdjęć na których wyszła naprawdę fajnie.
Co racja to racja, zdjęcie na filmwebie denne. Ja jestem dziewczyną i uważam, że ms Schejbal jest ładna i w ogóle boska. Oglądaliście wczoraj kryminalnych? Super aktorka, zazdroszczę jej roli, może ja za 12 tak będę w trumnie krzyczeć :P
To dziwny masz gust. :))) Magda nie jest miss, to jasne, ale na pewno nie jest brzydka. Jest kobietą, jakich tysiące, tyle że ładnie zrobiona wygląda sympatycznie, miło i atrakcyjnie, chociaż jej nos z pewnością nie wyszedł spod ręki chirurga.
No i nie startuje w wyborach miss, więc piękna być nie musi. To ma być aktorka, nie modelka. A gra świetnie.
Ty chyba jej czegoś zazdrościsz:P
Madzia nie jest ani brzydka ani piękna jest ciekawa i posiada coś takiego jak "Urok Osobisty"