Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal

Widziałem dużo zdjęć na których wyszła wspaniale; nie psuje sobie twarzy plastikami zlepianymi przez chirurgów, stawia po prostu na własną urodę w odróznieniu od amerykańskich aktorek i piosenkarek. Ona jest wspaniała pod każdym względem...wiele bym dał aby z nią se pogadać, czy nawet się zakumplować:P

wrobel_pw

Bo każdy chururg jak ją tyko zobaczy to od razu rezygnuje

Shadowcat_2

Właśnie ze nie!!! Magda jest naprawde bardzo ładna. Ma taką nie typową urodę.

Shadowcat_2

No co ty. Moim zdaniem jest okropna... ale cóż...

fcuk

zatkaj się w kakao

wrobel_pw

nie jest brzydka...
ale nie powiem,zeby byla przesliczna...
przecietna

wrobel_pw

Jezeli ona jest nazywana ładną to ja juz nie wiem co sie z tym swiatem dzieje;/

raphiX

Nie masz racji !!! Ona jest wg. mnie najładniejszą polską aktorką młodego pokolenia !

adi5656

nie wierzę, w to co piszą ślepcy.....jak nie widzicie to uwierzcie przynajmniej tym, którzy maja jeszcze jako taki wzrok....ona jest FATALNA...w skali 10 punktowej daję jej mniej niż ZERO

lollii

to pokaz swoja twarz zakompleksiony dzieciaku

____16

biedaczku nie zrobię tego...bo bys nie mógł spać po nocach, ale bynajmniej nie dlatego, ze straszę wyglądem jak pani M.S.

p.s. bezkompleksowa kobietka pozdrawia nawet "bylezadowalaczy" :-))

raphiX

jak jesteś taki mądry to lepiej popatrz na tą >>>> Cichopek

PS tylko się nie zaśliń

wrobel_pw

Nie mam do nie niej nic jako aktorki, wydaje się być sympatyczna, a co do urody, można powiedzieć, że ma charakterystyczną- ale czy ładną? Nie powiedziałabym :)

Magrat

Nie jest brzydka, ma tylko okropny nos i usta, ale oczy-cudne! Takiee duże:) Śliczne

Betinka

co z Pamelą Anderson ona chyba nie stawia na gre tylko na urode
o ile się nie mylę Magdalena Schejbal

565465354

nie robiła sobie
sylikonów

565465354

i całe szczęście że nie jest głupia

wrobel_pw

Jest bardzo ładna,ma takie sliczne oczy...A wy antyfani nie macie co robić??To jest forum dla FANóW Magdy Schejbal.Idzcie sobie na strony własnych idealnych według was idoli a nie męczcie biedna Magde.Ona i tak ma was wszystkich w dupie.Pozdro dla fanów Magdy,Maćka Zakoscielnego i kryminalnych

wiewiorka48

no właśnie a jak ktoś jest inteligentny inaczej to niech sobie wejdzie na stronę z Paris Hilton, Magdalena Schejbal nie jest grzeczną dziewczynką i nie zachowuje się jak kretynka i za to ją lubie