Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal

http://www.filmweb.pl/person/Jerzy+Schejbal-68039
http://www.filmweb.pl/person/Grażyna+Krukówna-49065

Możesz być brzydki jak nieszęście i grać jak drewno, byle mieć plecy...

Zgodzę się z tym że ma plecy i dzięki temu łatwiej było się jej dostać do show biznesu ale nie zgadzam się że jest brzydka czy nie umie grać bo udowodniła że jest świetną aktorką rolą w Kryminalnych i w Szpilkach na giewoncie że jest świetną aktorką młodego pokolenia

użytkownik usunięty
kami09

Twoje zdanie...

Ponadto, słyszałem, że jest wredna, zarozumiała i humorzasta, a trzepać się na ekranie to każdy umie ;)

użytkownik usunięty
Xeeron

Nie znam, ale jakoś jej nie trawie. Po prostu.

Xeeron

moge ci z własnego doswiadczenia powiedziec, ze zanim została rozpoznawalną aktorka to nie była "wredna, zarozumiała i humorzasta". Jaka teraz jest, tego stwierdzic nie mogę, ale nie sadze żeby aż tak sie zmieniła.

...albo tak jak ty nie mieć ani talentu, ani znajomości i być nikim, rozładowując się na innych, którym się udało ; )

użytkownik usunięty
debocik

Inaczej się rozładowują normalni ludzie. Oczywiście nikogo nie można krytykować:)

A z tą krytyką, to się nie zgadzam, sam bardzo wiele krytykuje... bo uważam, że można. Ale robię to w nieco inny sposób...

użytkownik usunięty
debocik

Jaki, chętnie się podszkolę:?

chodziło mi tylko o to, że zamiast napisać jedynie, co Ci w niej nie pasuje, to powołujesz się na jej rodziców. Byli aktorami, okej, ale to sprawia, że ona nie powinna grać? Skoro gra, to tego chce. A czemu nie miała by robić w życiu tego, czego pragnie? Faktem jest, że gdyby oni nie byli aktorami, ona mogła by też nie pójść tą drogą, bo nie miała by z tym do czynienia od małego, ale na szczęście dla niej są.
To trochę tak, jakby ktoś powiedział tobie, że wcale nie jesteś taki fajny, ten internet masz dlatego, że urodziłeś się w cywilizowanej rodzinie, a gdybyś się urodził w Etiopii, to byś nie miał :x

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
debocik

Dla mnie wszędzie gra tak samo i nie przyciąga.