Jest beznadziejną aktorką. A najbardziej rozbawiło Mnie to że zrobiła taką aferę o pracę na planie Szpilek na Giewoncie-że mobbing,praca ponad siły itp.(dosłownie w każdej telewizji, radiu i gazecie o tym mówiła). A teraz jak przegrała w sądzie z tymi których oskarżała to jakoś cisza z jej strony...a jeszcze dostała serial w TVN(...to jest Polska właśnie)-dla Mnie byłaby skończona jako aktorka
A skąd wiesz że to co mówiła nie było prawdą? Może Producenci Szpilek naprawdę ją wykorzystywali, a w sądzie wygrali bo mieli lepszych prawników? Nie wiesz tego, nie możesz wiedzieć bo to że media trąbią że ona przegrała i kłamała to nie musi być prawda. A aktorką jest świetną.
skoro sprawę przegrała..no to chyba o czymś świadczy.Tym bardziej że biedna nie jest więc i prawników pewnie gorszych nie miała.A czemu powiedziała że już nie chce tego komentować tylko zapomnieć o sprawie? Bo wie że nałgała jak pies i tyle
A może dlatego że potrafi przegrywać albo pogodzić się z tym że nic nie zrobi. Pamiętaj że w każdej plotce jest ziarno prawdy. Moim zdaniem nie można jej oceniać, bez poznania wszystkich aspektów sprawy
Tylko jakoś żaden inny aktor grający w tamtym serialu nie zeznawał na jej korzyść(wiem wiem zaraz napiszesz że się bali czy coś).Zrobiła wielkie halo na a teraz jak dostała rolę w TVN to już nie chce na ten temat rozmawiać. DLA MNIE JEST ŻENUJĄCA
Napisałabym że się bali, to prawda. Od razu mówię że ja nie wiem jak było, ale ty również tego nie wiesz. Może masz rację, może ja mówię prawdę. Próbuję tylko powiedzieć że nie wszystko co o niej wypisują musi być prawdą! Przestała o tym mówić, bo nie chciała zapeszać? Może nie chciała ludziom przypominać, żeby oglądalność serialu nie spadła bo w Polsce zrobisz coś źle, popełnisz JEDEN błąd i od razu cię skreślają i oceniają. Tak jak robisz to ty.
Bo ludzie i tak już jej nie wierzą. Chyba lepiej żeby społeczeństwo o tym zapomniało niż żeby na nowo rozdrapywać sprawę? Nawet jeśli miała rację, nikt jej już nie uwierzy. Za szybko oceniamyl innych niestety.
http://film.onet.pl/wiadomosci/magdalena-schejbal-przegrala-proces-z-producentam i-szpilek-na-giewoncie/7hdyp-przeczytaj
Ja Magdę rozumiem była w ciąży i musiała się oszczędzać a zarazem walczyć o swoje niestety producent nie stworzył jej dobrych warunków do pracy no i zabulił 4 miliony a ona tylko 10 tysięcy to kto tutaj wygrał ja bym jej dał nawet milion za te 6 dni zdjęciowych bo dla mnie jest najlepszą aktorką w tym kraju!!!
http://film.onet.pl/wiadomosci/magdalena-schejbal-przegrala-proces-z-producentam i-szpilek-na-giewoncie/7hdyp
to jest link do strony gdzie piszą o tym rzekomym jej zwycięstwie.
Najlepsza aktorka w kraju?-współczuje gustu
O gustach się nie dyskutuje - gdybym ja miała wyrazić opinię na temat twojego gustu mógłbyś/ mogłabyś się lekko obrazić. Magda jest świetną aktorką i najważniejsze jest to że wkłada masę pracy i serca w swoje role.
Mozesz dyskutowac o moim guscie nie obraze sie.Dla Mnie jest jedna z najgorsxych polskich aktorek.Ale sa gorsze np.K.Zielinska