Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal

Czytam te wasze komentarze i mam ochotę tylko splunąć wam w twarz. Ile wy pajace macie lat że oceniacie człowieka po wyglądzie? Trzeba być niezłym skur**synami aby obrażać i wyśmiewać Magdalenę Schejbal za to że wam nie przypadła do gustu. Chcecie się dowartościować czyimś kosztem wyśmiewając za wygląd. A w rzeczywistości sami jesteście największymi pasztetami i wstydzicie się pokazać swojej facjaty. Autorzy tych kretyńskich komentarzy na temat Magdy Schejbal są dla mnie zwykłymi sz*atami z którymi nie warto dyskutować. Wiem że zaraz te same osoby zaczną się dowartościowywać obrażając mnie za moją wypowiedź. Ale nie mam nawet zamiaru czytać waszych wypocin. Gardzę wami . Pozdrowienia dla Magdy Schejbal.

Mariusz005

Ja madzie oglądałam tylko w kryminalnych i odrazu ją polubiałam jak dla mnie rewelacja ;) .

Mariusz005

sluchaj no Mariusz, z jakiegoś powodu nie jest to ocena jednej czy dwóch osób tylko całej grupy. nie daje Ci to do myślenia ??

Mariusz005

Jedna drobna uwaga, zanim zaczniesz pluć w twarz.
Większość adresatów twojej histerycznej wypowiedzi nie ocenia "aktorki po jej wyglądzie", tylko "wygląd aktorki". Różnica istotna i zasadnicza. I jeśli można mieć do nich o cokolwiek pretensje, to tylko o zachowania godne pętactwa. Zbyt emocjonalna reakcja na tego typu wygłupy naprawdę nie przystoi...