Magdalena Schejbal

Magdalena Ewa Schejbal

6,7
4 019 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Magdalena Schejbal
weeman86

Niestety... ryj ma jak idź stąd i nie wracaj, dokładnie jak ta Dygant. Jedna paskuda i druga też. A tyle jest pięknych młodych aktorek... ehh

użytkownik usunięty
nokash

no wreszcie ktos to zauwazyl :DDDDDDD dokladnie tak jak mowisz, dygant z tym konskim usmiechem swietnie pasowala do roli sprzataczki w szpitalu (tylko przesadzili jak sie w niej kot zakochal), a schejbal ma twarz jak karykatura i pasowala by chyba tylko do jakiejs poschizowanej bajki fantasy

Ludzie, ja rozumiem, że są twarze, które nie budzą w człowieku pozytywnych emocji, które nie wszyskim się podobają, ale moglibyście trochę odpuścić, po co tyle ...wrogości?Może i ma wielki nos, i co z tego? Ma się zacząc operować i wyglądać jak modelka?Aktorzy nie muszą być piękni, poza tym o gustach się nie duskutuje to prawda, ale jak dla mnie ta pani jest autentyczna, ciągle się rozwija a co do Dygant to potrafi się wykazać, nawet z takim a nie innym usmiechem. Co do młodych i pięknych aktorek- wiadomo- trzeba dawać szansę młodym, niech się kształcą, ale czemu zapomina się o starszych bardzo dobrych polskich aktorach, którzy grają albo epizodycznie, albo wcale.Nie chcę nikogo obrażać,broń Boże, ale jeżeli ludzie będą wyszukiwać w sobie samych wad i mankamentów to nigdy nie będzie lepiej.

użytkownik usunięty
ElenaRox

Te opinie to piszą pewnie jakieś pryszczate napalone małolaty, którym jajka zaczęły dopiero w meszek obrastać. Hormony im buzują i chcą tylko aby aktorki były piękne i cycate żeby móc se przy nich 8======> pomarszczyć.Żal mi ich.

nokash

a juz sie obawialem, ze tylko ja to zauwazylem :D:D

weeman86

Wygląd wyglądem, ale kunszt aktorski godny "aktorów" z W11. Bardzo psuła przyjemność oglądania "Kryminalnych".