Moim zdaniem Stużyńska nie jest dobrą aktorką.Nie potrafi grać,jest pucułowata na twarzy i ma zbyt okrągłe ciało.Poza tym nietrudno zagrać rolę głupiutkiej blondyneczki,skoro nie trzeba udawać... Mamy wiele wspaniałych aktorek,które potrafią grać i są w dodatku urodziwe,a ta kobieta nie posiada ani jednego ani drugiego.Zastanawiam się jak wskoczyła do telewizji:po układzie czy wg.starego przysłowia,że dawniej aktorki piersiami żywiły dzieci,a dziś producentów filmowych...........
odpowiedź "wspaniałej" Kasi
Kasiu-opamiętaj się.Jeżeli chceszkogoś obrazić , to zrób to z kulturą.Aktorka może ci się nie podobaći masz prawo to napisać ale przestań pisać farmazony, że gra samą siegie Poczytaj jej wywiady.Zastanów się czy pozwoli się moło inteligentnej osobie prowadzić w TV programy na żywo i to z najprzeróżniejszych tematów? Dla mnie jest to jedna z najbardziej utalentowanych młdych aktore, obdarzona dodatkowon wysokim ilorazem inteligencji, czego tobie "wspaniła " Kasiu brakuje.
Alicja B.
Jeśli ciało mające 164 cm długości wazy 54 kg to ja nie wiem czego ty się dziewczyno czepiasz. A może powinnaś najpierw spojrzeć na siebie, albo poogladać Magdę w innych rolach, żeby zobaczyć, ze ona umie grać i przysłowiową blondynkę i dostojną osobę, a do tego prywatnie jest jeszcze zupełnie inna.
Może Ty mylisz jej rolę w Złotopolskich z jej obrazem rzeczywistym???