Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

W końcu Nolan przejrzał na oczy i zamienił nieudolną i irytującą laleczkę(Holmes) na prawdziwą i zdolną aktorkę jaka jest Maggie,myślę że nie zawiedzie nas tak jak jej niesławna poprzedniczka...

Miałem napisać ten post ale mnie ubiegłaś :P Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Pitstop2

Dzięki i też pozdrawiam :) Maggie przynajmniej umie grać,w przeciwieństwie do wiadomo kogo

Maggie Gyllenhaal może umie grać, ale jest paskudna i nie pasuje do Bale'a. Holmes może gra jak drewno, ale jej zadaniem w Batmanie było stać i ładnie wyglądać i co jakiś czas palnąć jakąś głupotę, bo inaczej mogliby wziąć zamiast niej manekina i to wszystko. Maggie nie pasuje do roli Rachel.

Goku

paskudna?? chyba trochę przesadzasz... a co do Holmes to też średnio pasowała do Bale'a.

Calucifer

przykro mi to przyznac ... ale jest nieciekawa z wygladu ... zeby nie powiedziec "brzydka", kiedy oglada sie zwiastun ona praktycznie nie istnieje ginie w tle szarych nieciekawych ludzi, teoretycznie ma stanowic tło ... ale w tego typu filmach, niestety powinien byc to "lachon", a przynajmniej kobieta wyrazista ... to juz nie Kim Basinger z 1 czesci batmana ... szkoda bo te produkcje ostatnie mialy swoim klimatem nawiazywac wlasnie do tych pierwszych produkcji, a okazuje sie ze film jest mało "komiksowy", a przeciez to komiks wlaśnie ... w przypadku maggie rola zupelnie nietrafiona bardzo sie dziwie rezyserowi

Mikho_Mimhua_2

nie.. ja również uważam, że Maggie bardziej pasuje w tym filmie. Co prawda nie jest piękna, ale bez przesady!! nie jest brzydka!! Jest po prostu naturalna. Holmes nie zagrała źle, ale czasmai miałam jej dosyć, bo była drewniana.

Maggie była świetna w Batmanie i cieszy mnie fakt, że wywalono Kate 'Pinokio' Holmes