W końcu Nolan przejrzał na oczy i zamienił nieudolną i irytującą laleczkę(Holmes) na prawdziwą i zdolną aktorkę jaka jest Maggie,myślę że nie zawiedzie nas tak jak jej niesławna poprzedniczka...
Dzięki i też pozdrawiam :) Maggie przynajmniej umie grać,w przeciwieństwie do wiadomo kogo
Maggie Gyllenhaal może umie grać, ale jest paskudna i nie pasuje do Bale'a. Holmes może gra jak drewno, ale jej zadaniem w Batmanie było stać i ładnie wyglądać i co jakiś czas palnąć jakąś głupotę, bo inaczej mogliby wziąć zamiast niej manekina i to wszystko. Maggie nie pasuje do roli Rachel.
przykro mi to przyznac ... ale jest nieciekawa z wygladu ... zeby nie powiedziec "brzydka", kiedy oglada sie zwiastun ona praktycznie nie istnieje ginie w tle szarych nieciekawych ludzi, teoretycznie ma stanowic tło ... ale w tego typu filmach, niestety powinien byc to "lachon", a przynajmniej kobieta wyrazista ... to juz nie Kim Basinger z 1 czesci batmana ... szkoda bo te produkcje ostatnie mialy swoim klimatem nawiazywac wlasnie do tych pierwszych produkcji, a okazuje sie ze film jest mało "komiksowy", a przeciez to komiks wlaśnie ... w przypadku maggie rola zupelnie nietrafiona bardzo sie dziwie rezyserowi
nie.. ja również uważam, że Maggie bardziej pasuje w tym filmie. Co prawda nie jest piękna, ale bez przesady!! nie jest brzydka!! Jest po prostu naturalna. Holmes nie zagrała źle, ale czasmai miałam jej dosyć, bo była drewniana.