Maggie Gyllenhaal

Margaret Ruth Gyllenhaal

7,4
14 017 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maggie Gyllenhaal

Zgadzam sie co do tego, ze ani Holmes, ani Gyllenhaal nie pasuja do cudnego Christiana. Wolalabym u jego boku Jennifer Connely albo Zooey Deschanel.

arwen80

Zooey Deschanel to raczej nie. W Autostopem przez galaktykę była całkiem fajna, ale w Zdarzeniu to dla mnie koszmar. Przydałby się ktoś, kto oprócz posiadania ładnej twarzy umie też grać. Co do Connely to mam wątpliwości. Myślę, ze bardziej sprawdza się w dramatach obyczajowych (Requiem dla snu, Dom z piasku i mgły)niż w filmach o superbohaterach (patrz Hulk).
Nie jestem pewna kto by najlepiej pasował...i nie umiem odpowiedzieć ci na pytanie. Warto dać szanse Maggie Gyllenhaal. Najwyżej, jeżeli się nie sprawdzi zmienią ją na kogoś innego (o ile powstanie trzecia część). Pozdrawiam :)

arwen80

pasował by mi też Liv Tyler <za krótki>

arwen80

Pudzian.

Redox

przebywam obecnie w usa i w piatek bylam w kinie na 'the dark knight'. uwazam, ze maggie zagrala super i swietnie pasowala do swojego ekranowego partnera, ktorym niekoniecznie byl christian;)

MlodaPolnaBestia

Czyżby chodziło o Jokera?

Karma_Police

nie wypada zdradzac;) zycze udanego seansu

MlodaPolnaBestia

Connelly!!!!!!!!!!!

batii20

z tych ogarniętych spokojnych
Naomi Watts, Jennifer Connely

z tych żywiołowych
z Forevera Nicole Kidman całkiem fajnie pasowała jako laska bogacza:D

A moim numer uno jest Eva Green :D

Redgard

Eva Green byłaby w tej roli całkiem nienajgorsza

eternity89

Connelly? Najpierw Hulk, a teraz Batman? Szczerze, to już nie mogę na nią patrzeć, ona jest wszędzie!
Wolę Holmes niż Gyllenhaal, bo to była jej rola, ona była pierwsza. Niecierpię zmian w obsadzie...
Stawaiałabym na Evę Green.

arwen80

Paris Hilton i jej zmysłowe powieki, najlepiej by sprawdziły. A jak nie to Kaja Paschalska, zamiennie z Alfem.

co_za_dno

Naomi Watts,zdecydowanie.
Ale wg.mnie Maggie była w porządku.Nie widziałam w tej roli Holmes,więc się nie wypowiem.Ale myślę że Maggie jest bardziej naturalna.Chyba.

Lilith_33

A może Kasia Cichopka?? Buahahahaha bauhahaha żart taki :D:D:D

arwen80

Naomi Watts mogłaby być ciekawa w nowej roli. Chociaż lubię Maggie i podobała mi się jej Rachel Dawes.

No_5

Natassia Malthe:) Niech jej *** w ońcu zmienią fotę!!! Długo się na to czeka???

arwen80

Mi jakoś ta Maggie Gyllenhall w ogóle nie pasowała na dziewczyne Batmana...jakoś tak nie bardzo, niby nie była zła, ale czegoś jej brakowało...
Ja bym wolał kogoś innego.

pozdawiam

arwen80

Mroczkowie...

Awgwa

Jak wy filmy oglądacie?!!! W tym filmie ona nie była dziewczyną Batmana tylko Harvey'a Denta i sprawdziła się świetnie. A Heath Ledger jest dowodem na to że pierwowzór nie musi być lepszy więc Katie Holmes nie była w tym filmie obowiązkowa