Ot taka aktorka...
a jak to sie ma do bycia aktorką i poziomu aktorstwa?
chcesz bym się wypowiedział nt aktorstwa tych pseudogwiazd? 2/10 :)
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Coś mi się wydaje, że emocje związane ze światopoglądem , który masz prawo mieć odmienny, przesłaniają Ci ocenę aktorstwo tej pani.
Aktorką jest równie kiepską co człowiekiem. Ot, kolejny drewniak, który pewnie przebił się na rynku dzięki czyimś plecom.
Wszystko co piszesz to racja. Baba ma nasrane we łbie bardziej niż najstarszy kibel na dworcu centralnym w Warszawie, ale co tam każdy ma prawo do własnego zdania. To jeszcze mogę zdzierżyć. Marną grę aktorską (moim skromnym zdaniem jakieś 3/10 ) też jeszcze wytrzymam. Skoro są reżyserzy, którzy ją zatrudnią to bardzo proszę. Ale wystąpienie na gali bodajże we Wrocławiu to już za dużo. Tego już przeboleć nie można. Trzoda na cały świat....
Ma prawo do swojego zdania. Ale jak żąda zakazu zabijania karpi, bo jest buddystką, a jednocześnie marzy jej się aborcja na żądanie, to jest tu mała rozbieżność. Zwyczajne zakłamanie i obłuda. Wioskowy głupek, który jest promowany na siłę, przez różnych twórców. Bo niestety, ale ta aktoreczka jest beznadziejna. Równie dobrze można wstawić na jej miejsce klocek drewna i zdubbingować go syntezatorem IVONA, i byłoby to samo, a może nawet lepiej. I klocek drewna nie dzieliłby się ze światem myślami wyciągniętymi z tyłka.
Nie to żebym ja się nią interesował, ale galę oglądałem na żywo i strasznie mnie to uderzyło. Prowadzący Maciek też tu się nie popisał.
https://www.youtube.com/watch?v=hAq9NSxekRk
Niestety filmik w bardzo słabej jakości, może na gazeciarskish portalach jest w lepszej (tylko ja się tam nie loguję to nie mogę odtworzyć).
Najbardzie żenujące było to, że osoby na widowni to chyba nie wiedziały czy to na poważnie, czy to żart jakiś... ???
Ale wtopa. Ale jak wpuścisz chama na salony, to wiadomo że gnoju naniesie.
Za Aktorstwo- 3, za ryj - 3 za poglądy - 4 do każdego nowego filmu w jakim zagrała.
jest XXi wiek i aborcja na życzenie to norma i nic złego ale dopóki Polska będzie zacofana nigdy u nas tego nie będzie bo każda inteligentna kobieta nie zachodzi w ciąże a płód to nie dziecko i to usunąć nic takiego
ja też jestem za aborcją na życzenie i mamy XXi wiek a nie średniowiecze i tylko zwykłe szmaty rodzą bachory na potęgę,siedzą,pierdzą w stołek i żyją z zasiłków a 500plus mają na papierosy i wódkę!!
Nie wiem co to ma wspólnego z aborcją. Walczy o prawa kobiet, każda kobieta powinna mieć prawo do wyboru! To jest jej ciało i jej decyzja, nawet jeżeli ciąża nie zagraża życiu... Powinna mieć to prawo wyboru, a sumienie ma swoje i jeżeli jej z tym będzie dobrze to super. To jej życie, i każdy powinien mieć wpływ na to jak żyje i co robi
nie ma nic dziwnego bo jesteś debilem wiec nie dziwi cię jej zachowanie :]
Sprawdź co robią pro-choice w USA. Tam też zaczynano od gadki o prawie do wyboru a dzisiaj, dyskutują już nad możliwością normalizacji ludobójstwa, poprzez legalizację aborcji postnatalnej.
23 grudnia zajebię 10 kilo karpia. Nawet nie będę tego jadł, bo to niesmaczna ryba Zajebię je, żeby Pani Maja miała lewacki ból dupska:)
karp to żywa, istniejąca i czująca osoba zwierzęca, a aborcja to zakończenie ciąży, czyli anulowanie potencjału człowieka
Ona jest narybkiem Dagona, maleńką muszlą Yog Sototha wsłuchaną w zew Cthulhu. Umiłowała lud kanałów mainstreamu, płycizn narracji i hodowlanych stawów społecznościowych a ludzki miot jest jej pastwą. Karp jej bratem, flądra siostrą a węgorz padlinożerca księciem z bajki o bezowocnym tarle. Oto płynie z głównym nurtem i bulgocze na mieliźnie swej refleksji. A myśli jej to plankton niestrawiony na fiszbinie walenia w zakuty łeb. Zachodzą bielą łuski na jej oczach a ikra jej sucha jest i pomarszczona. I będzie się pluskać w odbitym blasku złudnego światła arterii R'lyeh aż woda w sadzawce jej umysłu uwolni wszelką sól. Tako rzecze Dagon.
ciekawe to!
każda kobieta ma prawo sama decydować o swojej macicy a tak w ogóle płód to nie dziecko i każda kobieta ma prawo do aborcji na życzenie by się rodziło mniej debili umysłowych