Ja tak samo nie wiem jakim cudem Maria Isabel znalazła się w Filmwebie, ale lubię ją - fajnie śpiewa:)
Nie wiem po co ją tu umieścili! Nie lubie jej!! Jest wstrętna!! Ja niemoge takiej brzyduli to jeszcze nie widziałam, wybryk natury i wogóle jak ona sie ubiera... Jakiś hiszpański knot typu dulce Maria czy jakoś tak...
Tylko, że Daniela Aedo jest nawet słodka a ta Maria Isabel jest strasznaaa!!! Dziwnie sie zachowuje, a jak patrze na jej zdjęcia zaczynam się bać, że zaraz fiknie koziołka i wyjdzie z mojego komputera xP
Zacznijmy od tego, że Marisa zagrała w filmie. Jego tytuł to Angeles S.A. , zdjęcia na planie skończyły się 15 czy 17 września. Poza tym ona jest świetna. Dlaczego brzydula? Tutaj ma 9 lat, w rzeczywistości niedługo skończy 13.
I jeszcze jedno do tych, którym cos nie pasuje - słuchaliście chociaż jej kilku piosenek? Jeśli nie, to zapraszam, choćby na youtube mozna kilka teledyskow. A jeżeli nie - są gusta i guściki, nie podoba się to trudno, ale nie ma to jak oceniać całego człowieka po jednej focie, tak samo jak oceniac ksiazki po okladce :P