super koles, wkurza mnie jak raz na pol roku pokazą jego zdjecie na portalu plotkarskim i powiedza że jej bez pomyslu na siebie. tylko dlatego bo nie swieci dupą po tych wszystkich pudelkach, nie ma o czym o nim pisac bo nie opowiada publicznie o orgazmach i o tym że mial trudne dziecinstwo? bo nie zostawia rozwalonych okien jak ma w domu laske, bo nie chodzi na dziwki, nie upija sie publicznie, nie mowi o swoim zyciu prywatnym za duzo, nie robi z siebie wariata u wojewodzkiego z tekstem hej jaki jestem super, to moj czas, za odpowiednią kase pokaze dupe. kolesia szanuje za to ze nie ma nic o nim na pudlach i innych kozaczkach, szanuje swoja prywatnosc i do tego niezle gra. aktor ktorego naprawdę lubię oglądac.
Zgadzam sie :)
Wlasnie ostatnio zauwazylam ze o nim nic raczej sie nie wypisuje na takich stronach jak pudelek czy w Fakcie. Bo facet nie wypowiada sie o o jakichs swoich przezyciach...Tylko po prostu jest aktorem, nie narusza swego zycia prywatnego. A co do jesgo rol to jestem pelna podziwu, zagral w wielu filmach i serialch i naprawde facet potrafi grac :D
widzialam go w paru serialach wiec ciezko mi ocenic ale ma u mnie wielkiego plusa ze jak ma zastoj w karierze to po prostu gra w czyms nowym, a nie sprzedaje historie do faktu ze sąsiad nie oddał cukru.
Dobry aktor, szczególnie podoba mi się jego rola w "Pitbulu", no i jest dokładnie 5 lat starszy ode mnie...
Pan Marcin jest super x100 wlasnie dzisiaj wybieram sie do kina na Ogrod Luizy no i chyba mi sie rozwala klawiatura ale do rzeczy, mam nadzieje ze i tym razem nie zawiedzie jako aktor po prostu uwielbiam Go, a do tego jaki przystojny i skromny no no no!!!