Marcin Dorociński

Marcin Grzegorz Dorociński

8,3
85 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Dorociński

super koles, wkurza mnie jak raz na pol roku pokazą jego zdjecie na portalu plotkarskim i powiedza że jej bez pomyslu na siebie. tylko dlatego bo nie swieci dupą po tych wszystkich pudelkach, nie ma o czym o nim pisac bo nie opowiada publicznie o orgazmach i o tym że mial trudne dziecinstwo? bo nie zostawia rozwalonych okien jak ma w domu laske, bo nie chodzi na dziwki, nie upija sie publicznie, nie mowi o swoim zyciu prywatnym za duzo, nie robi z siebie wariata u wojewodzkiego z tekstem hej jaki jestem super, to moj czas, za odpowiednią kase pokaze dupe. kolesia szanuje za to ze nie ma nic o nim na pudlach i innych kozaczkach, szanuje swoja prywatnosc i do tego niezle gra. aktor ktorego naprawdę lubię oglądac.

alien_2

Zgadzam sie :)
Wlasnie ostatnio zauwazylam ze o nim nic raczej sie nie wypisuje na takich stronach jak pudelek czy w Fakcie. Bo facet nie wypowiada sie o o jakichs swoich przezyciach...Tylko po prostu jest aktorem, nie narusza swego zycia prywatnego. A co do jesgo rol to jestem pelna podziwu, zagral w wielu filmach i serialch i naprawde facet potrafi grac :D

kaja_24

widzialam go w paru serialach wiec ciezko mi ocenic ale ma u mnie wielkiego plusa ze jak ma zastoj w karierze to po prostu gra w czyms nowym, a nie sprzedaje historie do faktu ze sąsiad nie oddał cukru.

alien_2

Dobry aktor, szczególnie podoba mi się jego rola w "Pitbulu", no i jest dokładnie 5 lat starszy ode mnie...

jacko78

Pan Marcin jest super x100 wlasnie dzisiaj wybieram sie do kina na Ogrod Luizy no i chyba mi sie rozwala klawiatura ale do rzeczy, mam nadzieje ze i tym razem nie zawiedzie jako aktor po prostu uwielbiam Go, a do tego jaki przystojny i skromny no no no!!!

anitazura

Miałam przyjemność poznać Pana Marcina osobiście- bardzo sympatyczny i skromny człowiek :):):)