Marcin Dorociński

Marcin Grzegorz Dorociński

8,3
85 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Dorociński

Jaka jest wg. was jego najlepsza rola? Wg. mnie najlepiej sprawdził się we wszystkich
trzech sezonach Pit Bulla grając Despera.

ohReally

Boisko bezdomnych, Ogród Luizy, Rewers, Pit Bull

filmowa_tasma

Widziałam wszystkie filmy z tym Panem i według mnie najlepsza jego rola to Despero w 1 sezonie "Pitbulla", zaraz za tym Rewers, potem Bez tajemnic, potem Ogród Luizy i Boisko bezdomnych.

Binula

Rola Despero to majstersztyk, słyszałam gdzieś, że specjalnie do tej roli MD spiłował sobie zęba, żeby przydać roli rys autentyczności - przyglądałam się bacznie, ale nie udało mi się zauważyć czy faktycznie miał szczerbę - do tej pory zastanawiam się czy to prawdziwa opowieść :)

sentymentalna_2

Zdecydowanie Despero :)

agar71

W Pitbull był najlepszy jak do tej pory, w Boisku też świetny. Oglądałam niedawno serial Bez Tajemnic i tylko dla niego go oglądałam. polecam.

sentymentalna_2

Pitbull odc. 2 - 37 minuta, scena łóżkowa z Dżemą. Wyraźnie widać spiłowaną jedynkę :-)

filmowa_tasma

Ślicznie umierał w Rewersie ;)

sentymentalna_2

No ale powiedz, czy to nie sztuka tak umierać? Bardzo wiarygodnie zagrane :)

sentymentalna_2

Według mnie powinni wręczać jakieś nagrody za efektowne "odchodzenie". Jak dla mnie 10 / 10 :D

ohReally

Bez dwóch zdań - "Róża". Zagrał IMHO minimalistycznie, przekazując tyle emocji jednym wyrazem twarzy, że to aż nieprawdopodobne.

BlackHat

Zgadzam się!!! Kilka scen w jakich z bliska pokazana jest jego twarz mówi tak wiele, że nie musi paść żadne słowo a i tak ciarki przechodzą. Wspaniały aktor. Dorociński i Więckiewicz the best!!!

BlackHat

Tomek Janicki , " Lęk wysokości " rozłożył mnie kompletnie, oszczędna , a jakże wymowna mimika.

ohReally

PitBull, Róża, Lęk wysokości, Kobieta, która pragnęła mężczyzny.

ohReally

"Vinci"

Berith7777

Komisarz Wilk to taki mini Despero :)

sentymentalna_2

Hehehe;)

Berith7777

Ogród Luizy :)))))))))

ohReally

Absolutnie Despero z "Pitbulla" :D

ohReally

Róża ! ! !

ohReally

A ja myślę, że nie znamy odpowiedzi na to pytanie, ponieważ zbyt zróżnicowane to jego role nie są. No, może poza rola w Rewersie... Panie Marcinie, zdolny Pan jesteś, prosimy Nas zaskoczyć.

użytkownik usunięty
ohReally

Nie wybiorę, bo nie potrafię. Lubię, kiedy pojawia się na ekranie. I mam ambicję zobaczyć wszystkie filmy w których grał i w których jeszcze zagra.

ohReally

Ogród Luizy, Rewers, Róża, Pitbull, teraz koniecznie muszę zobaczyć lęk wysokości...
zdolny facet, zawsze czekam na kolejny film, w który gra

użytkownik usunięty
katjoshka

Chyba najbardziej w pamięci zapadła mi jego rola w " Ogrodzie Luizy " . Również czekam na kolejne filmy z jego udziałem ;-)