Jaka jest wg. was jego najlepsza rola? Wg. mnie najlepiej sprawdził się we wszystkich
trzech sezonach Pit Bulla grając Despera.
Widziałam wszystkie filmy z tym Panem i według mnie najlepsza jego rola to Despero w 1 sezonie "Pitbulla", zaraz za tym Rewers, potem Bez tajemnic, potem Ogród Luizy i Boisko bezdomnych.
Rola Despero to majstersztyk, słyszałam gdzieś, że specjalnie do tej roli MD spiłował sobie zęba, żeby przydać roli rys autentyczności - przyglądałam się bacznie, ale nie udało mi się zauważyć czy faktycznie miał szczerbę - do tej pory zastanawiam się czy to prawdziwa opowieść :)
W Pitbull był najlepszy jak do tej pory, w Boisku też świetny. Oglądałam niedawno serial Bez Tajemnic i tylko dla niego go oglądałam. polecam.
Bez dwóch zdań - "Róża". Zagrał IMHO minimalistycznie, przekazując tyle emocji jednym wyrazem twarzy, że to aż nieprawdopodobne.
Zgadzam się!!! Kilka scen w jakich z bliska pokazana jest jego twarz mówi tak wiele, że nie musi paść żadne słowo a i tak ciarki przechodzą. Wspaniały aktor. Dorociński i Więckiewicz the best!!!
A ja myślę, że nie znamy odpowiedzi na to pytanie, ponieważ zbyt zróżnicowane to jego role nie są. No, może poza rola w Rewersie... Panie Marcinie, zdolny Pan jesteś, prosimy Nas zaskoczyć.
Nie wybiorę, bo nie potrafię. Lubię, kiedy pojawia się na ekranie. I mam ambicję zobaczyć wszystkie filmy w których grał i w których jeszcze zagra.
Ogród Luizy, Rewers, Róża, Pitbull, teraz koniecznie muszę zobaczyć lęk wysokości...
zdolny facet, zawsze czekam na kolejny film, w który gra