Marcin Dorociński

Marcin Grzegorz Dorociński

8,3
85 959 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Dorociński

...że przegrał ze Stuhrem.-Orły 2012.

Berith7777

Też nie jestem w stanie pojąć, jak taka rola (nie wspominająć o ostatniej Róży) mogła zostać pominięta. NIgdy w polskim kinie nie widziałem, żeby ktoś miał taką autentyczną ekspresję w ukazaniu ludzkiego bólu, było to czuć prawdziwe emocje. Sam film oczywiście genialny, więc mam nadzieje, że przynajmniej on zgarnie statuetkę

Black_Smog

Własnie ,licze jeszcze na film.O roli Dorocińskiego nie ma co sie rozpisywać,a tym bardziej jesli ktos widział film to wie o co chodzi;)Pozdrawiam.

Berith7777

Róża, świetnie także w Lęku Wysokości i Ogrodzie Luizy, teraz Obława - szkoda, że tak go nie doceniają. Może rola Kuklińskiego u Pasikowskiego w końcu zapewni mu należne wyróżnienie.

meszi

Dla mnie i tak najlepsza jego rola-pewnie cie zaskocze-to drugoplanowa rola w filmie "Vinci',wtedy mnie własnie zachwycił i tak mam do dzisiaj.

Berith7777

A tak komisarz Wilk :) to jak Cuma się z nim w podchody bawił było mistrzowskie.

Berith7777

Prawdę powiedziawszy, obaj Stuhr i Dorociński zasługiwali na Orła. To że Dorociński jest świetnym aktorem, jest oczywiste! Natomiast Stuhr mnie osobiście bardzo pozytywnie zaskoczył . Jego rola w "Pokłosie" jest niesamowita. Udowodnił, że ma ogromny talent. Kilka dni po tym jak zobaczyłam Pokłosie, widziałam Obławę. I znowu genialny Stuhr (który był niesamowicie autentyczny w swojej roli). Podsumowując. Ja sama miałabym ogromny problem, którego z nich nazwać najlepszym aktorem w roku 2012.

korka1

Z reka na sercu przyznam sie,ze troche bezsensowny temat zalozylem poniewaz nie widziałem niestety filmu "Pokłosie",a nie watpie,że faktycznie Stuhr mógł bardzo dobrze wywiazać sie ze swojej roli i być lepszy.Pozdrawiam.

Berith7777

Nie ma sprawy ;). Pozdrawiam

Berith7777

widzialem oba filmy i chociaz poklosie mi sie bardziej podobalo to jednak za gre aktorska nwm komu bym dal poniewaz dorocinski i stuhr zagrali mega role. obaj swietni.

konradzkamienia

Tak,obie role świetne,ale "Obława" lepsza-jesli chodzi o film.

użytkownik usunięty
Berith7777

A ja jestem w stanie uwierzyc! Jest nudny, w moim odbiorze gra byle jak, stale takie same miny, tak jakby na sile, nie czuje tego czego on probuje przekazac po przez swoje role.

Skoro tak uważasz.