gdzies przeczytalam, ze on bedzie gral w serialu "tancerze" i zakocha sie z nim pyza cichopek... czy to prawda??? marcin sie az tak sprzedał? czy po "idealnym facecie" bedzie gral juz tylko w takich gniotach ?
ja też czytałam roli M. Dorocinskiego w 'tancerzach'... :| nie pomyslalabym, ze ktos o takich mozliwosciach aktorskich, zgodzi sie na udzial w niszowym serialu, na dodatek tuz obok "aktórow-amatorow" wyciagnietych z castingu... bywa. miejmy nadzieje, ze mimo tego, bedzie dostawał tak dobre role filmowe jak np. w ogrodzie Luizy :)
Też byłam niemile zaskoczona, kiedy rozpoznałam Dorocińskiego w nachalnie wyskakującej na jakiejś stronie reklamie tego serialu. Przez przypadek włączyłam w telewizji końcówkę wywiadu Moniki Richardson z Marcinem w programie "Tancerze - kulisy", ona sczebiotała radoście, żeby koniecznie go w tym serialu oglądać, a on wyglądał na totalnie znudzonego i zniechęconego. Co jest grane? Gra tam z przymusu, żeby utrzymać dwójkę dzieci? Nie dostał żadnych ciekawszych (i ambitniejszych) propozycji? Już się boję, co będzie następne, może zacznie reklamować margarynę :/