Ja nie wiem, czy miarą aktora jest to, że na ekranie rozbiera się w każdej roli? Widziałam zajawkę kolejnego odcinka "Tancerzy" i szczerze powiem, że spodziewałam się po Dorocińskim czegoś lepszego. Jeszcze w tym odcinku kulisy było ok, ale już jak zaczął zdejmować z siebie ubranie, aby pokazać jaki to niby odważny aktor - żenua. Dla mnie aktor, który z rol na rolę świeci za przeproszeniem tyłkiem to już równia pochyła, tak samo w przypadku aktorki. Kto mu te badziewne role dobiera?
ja tez chce wiecej zobaczyc...:)co do rol Dorocinskiego to bez przesady sa rowniez te ambitne i w ktorych gra takiego prawdziwego faceta z krwi i kosci np. Ogrod Luizy, Pitbull,Boisko Bezdomnych -rewelacja
Masakra. W "tancerzach" pokazali niewiele, ale blady był jak dupa młynarza. W "idealnym..." strasznie mi się nie podobał. Nie sądziłam że kiedyś to powiem, ale nie mogłam obejrzeć tego filmu z Dorocińskim do końca. Okropny był. Dużo bardziej wolę "ogród Luizy" czy nawet te "Rozmowy nocą", ale "Idealnego faceta dla mojej dziewczyny" w życiu więcej do ręki nie wezmę. Taki zajebisty aktor i takie dziwne role czasem wybiera.
"Ogrodu Luizy" jeszcze nie oglądałam, a o "Idealnym..." już napisałam, że to największa pomyłka tego aktora.
Widać melisa że niewiele filmów z Dorocińskim obejrzałaś, widocznie tylko te,w których pokazuje trochę golizny.Obejrzyj sobie "Ogród Luizy" lub "Boisko dla bezdomnych" to może zmienisz zdanie, bo to napewno jeden z najlepszych polskich aktorów!
Tam rzeczywiście gra bardzo dobrze, ale zgadzam się z melisa78 co do "idealnego.." i "Tancerzy" on nie pasuje do komercyjnych produkcji jak ma słabo nakreśloną postać gra zawsze podobnie, a jak ma role takie jak w "Ogrodzie Luizy", "Boisku bezdomnych" czy "Pitbullu" to faktycznie jest świetny.