Marcin Dorociński

Marcin Grzegorz Dorociński

8,3
85 964 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Dorociński

Znów się rozbiera...

użytkownik usunięty

Ja nie wiem, czy miarą aktora jest to, że na ekranie rozbiera się w każdej roli? Widziałam zajawkę kolejnego odcinka "Tancerzy" i szczerze powiem, że spodziewałam się po Dorocińskim czegoś lepszego. Jeszcze w tym odcinku kulisy było ok, ale już jak zaczął zdejmować z siebie ubranie, aby pokazać jaki to niby odważny aktor - żenua. Dla mnie aktor, który z rol na rolę świeci za przeproszeniem tyłkiem to już równia pochyła, tak samo w przypadku aktorki. Kto mu te badziewne role dobiera?

Ja tylko chciałam zapytać gdzie on jeszcze świeci tyłkiem bo chętnie sobie pooglądam?

użytkownik usunięty
Irithation

"Idealny facet dla moje dziewczyny".

za krótki, za krótki, za krótki

ja tez chce wiecej zobaczyc...:)co do rol Dorocinskiego to bez przesady sa rowniez te ambitne i w ktorych gra takiego prawdziwego faceta z krwi i kosci np. Ogrod Luizy, Pitbull,Boisko Bezdomnych -rewelacja

użytkownik usunięty

Masakra. W "tancerzach" pokazali niewiele, ale blady był jak dupa młynarza. W "idealnym..." strasznie mi się nie podobał. Nie sądziłam że kiedyś to powiem, ale nie mogłam obejrzeć tego filmu z Dorocińskim do końca. Okropny był. Dużo bardziej wolę "ogród Luizy" czy nawet te "Rozmowy nocą", ale "Idealnego faceta dla mojej dziewczyny" w życiu więcej do ręki nie wezmę. Taki zajebisty aktor i takie dziwne role czasem wybiera.

użytkownik usunięty

"Ogrodu Luizy" jeszcze nie oglądałam, a o "Idealnym..." już napisałam, że to największa pomyłka tego aktora.

w idealny facecie zagrał zajebiscie..i w ogole jest the best:)

Widać melisa że niewiele filmów z Dorocińskim obejrzałaś, widocznie tylko te,w których pokazuje trochę golizny.Obejrzyj sobie "Ogród Luizy" lub "Boisko dla bezdomnych" to może zmienisz zdanie, bo to napewno jeden z najlepszych polskich aktorów!

użytkownik usunięty
sztert

Tam rzeczywiście gra bardzo dobrze, ale zgadzam się z melisa78 co do "idealnego.." i "Tancerzy" on nie pasuje do komercyjnych produkcji jak ma słabo nakreśloną postać gra zawsze podobnie, a jak ma role takie jak w "Ogrodzie Luizy", "Boisku bezdomnych" czy "Pitbullu" to faktycznie jest świetny.

Mówicie, że pokazuje ciałko? Yupi!

użytkownik usunięty
Birke_La_Folle

Jesli ma co pokazac,to czemu nie?
Dlaczego tylko kobiety maja sie rozbierac w filmie?