Marcin Mroczek

3,9
989 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Mroczek

TY i twój brat jesteście moimi najleprzymi aktorami. Czy mógłbyś mi powiedzieć ile będzie jeszcze odcinków w filmie "M jak miłość"? Pisała Kamila

annabuga

Powiedz dziewczyno, czy naprawde jestes tak poryta, czy tez udajesz? Liczysz, ze odpisze Ci tu Mroczek? Zaraz chyba padne. I jeszcze 'najleprzymi"( o jaaaa). Nauczylabys sie ortografii troche zamiast ciagle ogladac M jak Milosc i jeszcze liczyc, ze poflirtujesz moze na forum z Mroczkiem.

raphiX

niezmiernie rosmieszyla mnie ta wypowiedź :D:D:D wątpie aby Mroczek wiedział że istnieje coś takiego jak filmweb koleżanko :P :P :P

annabuga

A ja wątpie,że panna anbuga czy jakoś tak miała mózg. Ale chyba nie jeżeli lubi te beztalencia Mroczków....... :/

annabuga

A ja wątpie,że panna annabuga czy jakoś tak miała mózg. Ale chyba nie jeżeli lubi te beztalencia Mroczków....... :/

annabuga

czesc to ja marcin mroczek podaj mi swoj numer a zadzwonie i powiem ci wszystko

annabuga

Jusini, nie ma to jak Twoja kultura osobista. Wiadomo że Mroczek normalny chłopak, ale skąd wiesz że od razu zna FW? Żadna z osób które znam z wyjątkiem kilku którym sama poleciłam tą stronę, nie słyszała o tym. Może on też nie szpera po necie? A annabuga to kolejna prowokatorka. I tyle. Nawet szkoda pisać.

Skylaria

Złapałem kotakt z marcinem i tez go o to pytałem , odpowiedzial ze bedzie odc jeszcze sporo ( nie podał dokladnej liczby ) ale jego " bohater " zostanie pogryziony przez psa a nastepnie wpadnie pod tramwaj i wróci do domu bez jednej nogi

Pignon

Ludzie! Prowokatorów coraz więcej na filmwebie... Naprawdę, według was to jest taaakie zabawne?

annabuga

Bardzo ciekawe...a po jaką cholere Jusini piszesz taki sam tekst.Wszyscy go przeczytali i nie potrzebny nam taki drugi.A skąd wiesz że z niego taki normalny człowiek...Może sława uderzyła mu do głowy??