TY i twój brat jesteście moimi najleprzymi aktorami. Czy mógłbyś mi powiedzieć ile będzie jeszcze odcinków w filmie "M jak miłość"? Pisała Kamila
Powiedz dziewczyno, czy naprawde jestes tak poryta, czy tez udajesz? Liczysz, ze odpisze Ci tu Mroczek? Zaraz chyba padne. I jeszcze 'najleprzymi"( o jaaaa). Nauczylabys sie ortografii troche zamiast ciagle ogladac M jak Milosc i jeszcze liczyc, ze poflirtujesz moze na forum z Mroczkiem.
niezmiernie rosmieszyla mnie ta wypowiedź :D:D:D wątpie aby Mroczek wiedział że istnieje coś takiego jak filmweb koleżanko :P :P :P
A ja wątpie,że panna anbuga czy jakoś tak miała mózg. Ale chyba nie jeżeli lubi te beztalencia Mroczków....... :/
A ja wątpie,że panna annabuga czy jakoś tak miała mózg. Ale chyba nie jeżeli lubi te beztalencia Mroczków....... :/
Jusini, nie ma to jak Twoja kultura osobista. Wiadomo że Mroczek normalny chłopak, ale skąd wiesz że od razu zna FW? Żadna z osób które znam z wyjątkiem kilku którym sama poleciłam tą stronę, nie słyszała o tym. Może on też nie szpera po necie? A annabuga to kolejna prowokatorka. I tyle. Nawet szkoda pisać.
Złapałem kotakt z marcinem i tez go o to pytałem , odpowiedzial ze bedzie odc jeszcze sporo ( nie podał dokladnej liczby ) ale jego " bohater " zostanie pogryziony przez psa a nastepnie wpadnie pod tramwaj i wróci do domu bez jednej nogi