Widzialam Marcina Mroczka na dyskotece wydaje sie, że jest taki sam jak inni sławni aktorzy .Ale się naszczęście myliłam.Okazało się,że jest pieknym i młodym aktorem który zapomina o zdjeciach do filmu np."M jak Miłość" inni aktorzy nie pozwalają się do siebie zbliżyć i porozmawiać a tu było inaczej jest on naprawde przemiłym i przesympatycznym chlopakiem :o) caluski
Jest bardzo sympatycznym chlopakiem!!!!!!!!!!!Lubie ogladac go w filmie M-jak milosc!!!!!Chcialabym miec takigo chlopaka!!!!!!!!!!!Moje marzenie to spotkanie z nim sam na samZ!!!!!!!!!Serdeczne caluski dla niego!!!!!!!Natasza
Marcin jest naprawde super tak jak jego brat.Są naprawdę bardzo bardzo ładni jestem ich fanką.SĄ NAPRAWDE COOOOOOOOL.................... .........
UWIELBIAM OGLĄDAC TEN SERIAL .Chciała bym was zobaczyc na żywo.Kto by nie chciał miec takich chłopaków ja tez bym chciała....
"Kto by nie chciał miec takich chłopaków?" no wiesz ja bym nie chciała!!!!!!!!!!!!!!!! wolałabym się powiesić! przecież oni są beznadziejni i pod względem wygłądu i "aktorstwa"! matko.............litości..... ............ fuuuu!
ja tez go widzialam tyle ze w porcie podczas jego nauki zeglarstwa,wydaje sie byc bardzo sympatyczny:)PZDR
nie mam nic do ich wyglądu (są rózne gusty), no ale talentu nie mają, i to trzeba przyznać :/. Ale wyglądają bardzo miło i sympatycznie. pozdrowienia dla MROCZKÓW ;)
Wow, a mój kumpel z Siedlec mieszka na tej samej ulicy co ich rodzice, a jego koleżanka chodziła kiedyś z którymś z braciszków. I co z tego? Może opisujcie swoje wrażenia z tego, jak Mroczek kichnął i był wtedy niedaleko was, jak widziałyście go na zakupach w warzywniaku... I zachowywał się tak naturalnie! Zupełnie nie jak pseudoaktorzyna z badziewnej telenoweli, co jest jego jedynym osiągnięciem... ekhm, to znaczy jak 'gwiazda'. Ale w Polsce tyle przecież wystarczy aby 'gwiazdą' zostać i doprowadzać dojrzewające dziewczynki do pierwszych w życiu podniet.
Salvo zgadzam sie z Toba w 100%:) Jestem chlopakiem, wiec nie potrafie ocenic dobrze ich wygladu, ale na milosc Boska! Po prostu nie rozumiem jak oni moga uchodzic za przystojnych! Wygladaja jak dwa ciecie, jak dwa wymoczki. Maja jeszcze jakies takie pedalskie glosy i w ogole sa beznadziejni. No coz panowie. Dziewczyny(a raczej niedojrzale nastolatki) ostatnimi czasy staly sie jeszcze bardziej porabane. Jezeli kochaja sie w jakis Mroczkach czy tez(o zgrozo!) w Billu z Tokio Hotel to juz oznaka wielkiego zrycia mozgu! Mysle, ze zdecydowana wiekszosc facetow sie tu ze mna zgodzi, za to nastolatki zmieszaja mnie pewnie z błotem.
ehhh moje słoneczka, to że ktoś pisze coś w tym temacie, to nie znaczy, że się w nich kocha albo podziwie. Ja ich na przykład nie lubię, ale co tam, co mnie to obchodzi