Marcin Popczyński

5,4
32 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Popczyński

W ogóle nie kojarzę jego twarzy, ale głos ma dobry. Aktualnie słucham 'Zmorojewa' Jakuba Żulczyka z nim jako lektorem. Bardzo dobra robota panie Marcinie :)

michal.2907

Faktycznie, fajny głos. Nie ma jednak porównania do interpretacji książek C. Lackberg przez p. M. Perchucia. Polecam

Rudi100

Czytałem :) Odpowiem polecajką K.Gosztyły. Dukaj, Glukchovsky, trylogia Larssona i inne. Mój numer jeden.

michal.2907

Jestem chora, czytałam kiedyś, a teraz słucham "Regulaminu tłoczni win" Irvinga - w pierwszym momencie pomyślałam, że text powieści czyta Andrzej Seweryn.
Świetnie mi się słucha (już kończę) Pana Popczyńskiego - chapeau bas!

Vena_Poetica

Popczynski jest bardzo dobrym lektorem.Nie kojarzę z tv,ale książki czyta znakomicie.☺

michal.2907

Ja przesłuchałam całego Żelaznego Druida. Świetnie przeczytane przez pana Popczyńskiego.

AgataDM

Zgadzam się. Jestem po 4 części przygód Atticusa. Świetna seria.

michal.2907

Zgadzam się. Słucham „Tragedię na przełęczy Diatłowa”. Świetny lektor, obok Filipa Kosiora.

michal.2907

Słucham 3 tom "Mojej Walki" - Knausgarda. Świetna książka i równie świetne czytanie. Wyraziste i trafne odwzorowanie intonacyjne książki. Zwłaszcza ożywczy pierwiastek ironii. Za to żadnej przesady, żadnej brawury i nadmiarowej ekspresji, dla ukrycia nierozumienia tekstu, co się dość często zdarza i właściwie zniechęca do lektury. Obok Jacka Kissa to mój ulubiony lektor, zresztą, co ciekawe czytają także razem.

michal.2907

Ja też nie kojarzę Pana Marcina jako aktora, ale jest moim ukochanym lektorem. Najchętniej dałabym mu wszystko do czytania, wygrywa nawet z Gosztyłą.