Marcin Stankiewicz

Martin Konstanty Stankiewicz

6,2
64 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Stankiewicz

Młody Pazuraaa!!!

użytkownik usunięty

Ogladanelm tego goscia trzy filmy: Pogromcy Myszy, Inspektor Harry i Benzyna na Zadupiu... I gra tam doslownie jak miniaturka PAZURY!!! Ja goscia (Cezarego Pazure) osobiscie lubie... i tego goscia tez lubie :D Niestety jest wiele przeciwnikow Pazury to i pewnei Stankiewicza tez beda. :( Pozdrawiam!!!

użytkownik usunięty

a pisałem tego posta stankiewicz... taakk???

Nie, bo ja zawsze ja pisze jestem zalogowany :]

Co_lump

Według mnie porównywanie tego gniota do Pazury jest wysoce nie na miejscu. Przede wszystkim Czarek Pazura to AKTOR, a nie jakiś szesnastolatek, którego w prawie każdym poście na jego temat broni nadworny obrońca Cameron...

użytkownik usunięty
max_c

Hej MaXiU14 wiesz, weś, spadaj na drzewo, bo cos nie tak masz z głową!

Ty spadaj na drzewo cieciu. Cały czas bronisz te beztalencie, a on reżyseruje jak Ed Woods lub Uwe Boll a gra jak Rysio z Klanu lub Ridge z Mody na sukces. Zwykły przekomercjony dzieciak. A jak coś sie na niego źle piszę (co w 99 % jest prawdą) to już Cameron go broni a już nie wzpomnę że przez pewnien czas kiedy byłem bardzo aktywny na jego forum , to pisła do mnie listy na gg (nieraz bardzo brzydkiej treści), wychwalał się jakie to on programy dla Telewizji robi (sic !), i straszył mnie, że wszyscy na filmwebie (redakcja) to jego znajomi, z którymi jest na ty i załatwi mi, że mi konto usuną (nie przeginam regulaminu wiec w świetle prawa nie moają do tego prawa). A zaś jak wszystko wychodzi na jaw udaje wielkiego bezbronnego, że ja nie wiem o co chodzi i wogóle. Niech wszycy poznają jaki naprawdę jest ten ''reżyser''....ŻENUA

użytkownik usunięty
Stolaz

nie jestem cieciem i wcale go nie bronię. Nie obchodzą mnie ani jego reżyseria ani umiejętności aktorskie. A temat pod tytułem "Drogi Stanku" uznaję za zamknięty, gdyż powstał on dość dawno. To były moje początki w serwisie FilmWeb i wszędzie wypisywałem różne głupstwa, ale przecież wszyscy wiedzą że każdy człowiek z wiekiem staje się coraz mądrzejszy i bardziej odpowiedzialny. Nie jestem także bliskim znajomym Marcina ponieważ
oboje mieszkamy w dwóch różnych częściach kraju. Więc proszę was bardzo abyście nie mówili że jestem jego nadwornym obrońcą.

Pozdrawiam.

ŻENADA
Niestety twoje tłumaczenia się tak głupie, że aż śmieszne

użytkownik usunięty
Stolaz

bo ja lubię sobie czasami popisać na forach trochę durnych postów:P

Jestem nie dorzały na swój sposób:)

Pozdrawiam;)

a co wy tam wiecie o Martinie, to zajebiaszczy gościu :D uwielbiam go! świetnie gra, wielokrotnie widziałam na life :P och Stan... :d

rinnyminky

Sorry, ale tu rozmawiamy o jego ''aktorstwie'' a nie o prywatnych kontaktach z tym osobnikiem.