Ogladanelm tego goscia trzy filmy: Pogromcy Myszy, Inspektor Harry i Benzyna na Zadupiu... I gra tam doslownie jak miniaturka PAZURY!!! Ja goscia (Cezarego Pazure) osobiscie lubie... i tego goscia tez lubie :D Niestety jest wiele przeciwnikow Pazury to i pewnei Stankiewicza tez beda. :( Pozdrawiam!!!
Według mnie porównywanie tego gniota do Pazury jest wysoce nie na miejscu. Przede wszystkim Czarek Pazura to AKTOR, a nie jakiś szesnastolatek, którego w prawie każdym poście na jego temat broni nadworny obrońca Cameron...
Ty spadaj na drzewo cieciu. Cały czas bronisz te beztalencie, a on reżyseruje jak Ed Woods lub Uwe Boll a gra jak Rysio z Klanu lub Ridge z Mody na sukces. Zwykły przekomercjony dzieciak. A jak coś sie na niego źle piszę (co w 99 % jest prawdą) to już Cameron go broni a już nie wzpomnę że przez pewnien czas kiedy byłem bardzo aktywny na jego forum , to pisła do mnie listy na gg (nieraz bardzo brzydkiej treści), wychwalał się jakie to on programy dla Telewizji robi (sic !), i straszył mnie, że wszyscy na filmwebie (redakcja) to jego znajomi, z którymi jest na ty i załatwi mi, że mi konto usuną (nie przeginam regulaminu wiec w świetle prawa nie moają do tego prawa). A zaś jak wszystko wychodzi na jaw udaje wielkiego bezbronnego, że ja nie wiem o co chodzi i wogóle. Niech wszycy poznają jaki naprawdę jest ten ''reżyser''....ŻENUA
nie jestem cieciem i wcale go nie bronię. Nie obchodzą mnie ani jego reżyseria ani umiejętności aktorskie. A temat pod tytułem "Drogi Stanku" uznaję za zamknięty, gdyż powstał on dość dawno. To były moje początki w serwisie FilmWeb i wszędzie wypisywałem różne głupstwa, ale przecież wszyscy wiedzą że każdy człowiek z wiekiem staje się coraz mądrzejszy i bardziej odpowiedzialny. Nie jestem także bliskim znajomym Marcina ponieważ
oboje mieszkamy w dwóch różnych częściach kraju. Więc proszę was bardzo abyście nie mówili że jestem jego nadwornym obrońcą.
Pozdrawiam.
bo ja lubię sobie czasami popisać na forach trochę durnych postów:P
Jestem nie dorzały na swój sposób:)
Pozdrawiam;)
a co wy tam wiecie o Martinie, to zajebiaszczy gościu :D uwielbiam go! świetnie gra, wielokrotnie widziałam na life :P och Stan... :d