Marcin WójcikI

Marcin Paweł Wójcik

7,2
60 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marcin Wójcik

Etatowy błazen TVP2

użytkownik usunięty

Kiedyś Ani mru mru to był najlepszy polski kabaret. Niestety, Wójcik suę zaprzedał,
rozmienił na drobne, wypstrykał i robi teraz za etatowego błazna TVP2. Szkoda Ani mru
mru... :(

Dokładnie. Dawniej Ani Mru Mru mogłam oglądać godzinami, a teraz mam do nich jakiś taki wstręt... i nie ukrywam, że jest to "wina" Marcina. Po występach w Kabaretowym Klubie Dwójki bardzo stracił w moich oczach, a jego "Jabbar na żywo" to dno dna. Oglądając odniodłam wrażenie, że pozazdrościł Robertowi Górskiemu posiedzenia rządu i próbuje zrobić coś śmiesznego tam... Szkoda wielka szkoda... a mogło być tak pięknie

Teocokacytyl

Coś w podobnym guście leciało dzisiaj i trafiłem na dwa, cholera nie wiem do końca nazwać hmm skecze, które były improwizowane i przybrały one podobną formę co w znanym improwizowanym programie Whose line. Nieźle im to wyszło nawet i tam był właśnie kabaret limo, Górski i Wójcik. Imo to w tym kierunku powinno iść, nie na wielogodzinnych próbach,a improwizacji. Co do Ani mru mru to lekko się wypalił, dowcipy są z lekka suche, bez pomysłu i przede wszystkim nie tak fajne i śmieszne jak kiedyś. Może se powinni zrobić przerwę, nie wiem, ale nie mają takiej siły rażenia jak kiedyś, zrobili się jacyś powtarzalni, jednostajni, ot.