Marek WłodarczykI

Marek Roman Włodarczyk

7,1
3 278 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marek Włodarczyk

Mója ulubiona postać w Kryminalnych...zresztą serial też góruje nad innymi polskimi o policji itd;)

PiTeRmEiStEr

Taaaa to ty chyba nie widziałeś PitBulla, Gliny i Fali Zbrodni, są o niebo lepsze, a tu po prostu TVN robi reklamę a porządne filmy są w cieniu!

emcia7

Fala Zbrodni buhahahahaha.

tomucho77

pewnie ty wolisz oglądać polskiego Brada Pitt'a w przekolorowanych,nie mających nic wspólnego z rzeczywistością kryminalnych (obyczajnych) czyt obyczajowo-romantycznym,...

pawel997402

A żebyś wiedział że wolę.

tomucho77

ok, każdy ma swoje gusta :)

PiTeRmEiStEr

Świetnie gra w Brzyduli, stworzył fajną postać. Wcześniej go nie lubiłam np. w Kryminalnych (jakoś sztucznie tam było), ale teraz widzę, że to bardzo dobry aktor.

zuzanna_3

Kryminalni nie mają nic wspólnego z obrazem polskiej policji. Kreuje się takich bohaterów jak właśnie np Zawada, co nie ma żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Pitbulla sobie kolego obejrzyj, a ujrzysz bardziej realistyczny obraz policjantów z Komendy Stołecznej.

PiTeRmEiStEr

nie wypowiem sie o innych filmach/serialach bo nie widzialem ,ale w kryminalnych gra fantastycznie, normalnie jak prawdziwy komisarz, wydaje mi sie jakby on na prawde był policjantem:D

PiTeRmEiStEr

Jestem tego samego zdania przemiły czlowiek, genialny aktor i świetna rola w Kryminalnych.

użytkownik usunięty
PiTeRmEiStEr

Zgadzam się Marek Włodarczyk świetnie zgrał Zawadę i pozostali tez ,ale Włodarczyk najlepjej

A ja mam pytanie, czy ktoś wie, jak dostać od niego autograf? Jeśli ktoś ma jakieś namiary, to proszę podzielcie się.