Widziałam 3 spektakle TV z udziałem Pana Mariana ,, Igraszki z diabłem " i ,, Bal Manekinów " i ,, Pchła szachrajka " jaki jeszcze spektakl TV mi polecacie ? Czy jest jakiś spektakl TV gdzie Pan Marian bawił do łez tak jak w ,, Igraszki z diabłem " ?
Jeśli te pytanie jest nadal aktualne,to mogę ci polecić spektakle z Marianem Kociniakiem :)
"Stawka większa niż życie-Odc.1 Wróg jest wszędzie"
"Skamieniały Las"
"Pamela",cz.1 i cz.2
"Czy pan nie rozumie To pomyłka"
A jak lubisz słuchać jego niesamowitego i cudnego głosu,to ci polecam słuchowiska Teatru Polskiego Radia np."Lato w Nohant"
tam go możesz wysłuchać jako Clesingera
a jak to już wszystko znasz,to sorki
dzięki, skoro uwielbiałeś Kociniaka to włącz sobie na you tubie piosenkę ,, Najwierniejsi są kochankowie " albo ,, Najbardziej lubię z tobą ranki " te 2 piosenki Pan Marian śpiewał z Panią Ireną Santor, albo inne piosenki śpiewane przez Pana Mariana. U aktorów zwracam uwagę na ich uzdolnienie wokalno-muzyczne bo uwielbiam muzykę, ostatnio na TVP ROZRYWKA emitowali piosenki Mariana Kociniaka które śpiewał w różnych programach np. Gallux show, wspaniale też zaśpiewał piosenkę ,, My ty i ja " czy jakoś tak z Panią Cembrzyńską.
*uwielbiałam(nie chce poprawiać,ale jestem dziewczyną) i nadal wielbię
Kojarzę te piosenki,słyszałam je i jak śpiewał ballady Bułata Okudżawy,tę ostatnią chętnie odsłucham,jak znajdę czas :)