Marian Kociniak

8,5
13 714 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marian Kociniak

nie mogę się doczekać kiedy się w pojawi w serialu głęboka woda dawno go w TV nie widziałam a uwielbiam go za Franka w Jak rozpętałem i za Murgrabiego w Janosiku jako Marcin Kabat w Igraszkach z diabłem był niezły.

kinomanka_13

KIEDY BĘDZIE ÓW ODCINEK ?!

eolsen68

pod koniec marca albo na początku kwietnia wiem tyko ze pod koniec marca są nowe odcinki głębokiej wody

kinomanka_13

dzięki;)

kinomanka_13

wow, nie wiedziałam, że tam zagral! będę wypatrywać ten odcinek ;)

agarctic

Ten odcinek już był w telewizjii, był to pierwszy odcinek wyemitowany przez TVP 24 marca. No, ale ta jego rola to nic specjalnego, góra dwuminutowa rozmowa z Dorocińskim :) No chyba, że jego wątek będzie kontynuowany w kolejnych odcinkach, ale jakoś wątpie :)

dziubek1991

ja bym chciała żeby jego rola się rozbudowała bo ja uwielbiam Kociniaka , dawno go nie widziałam w TV moim marzeniem jest dostać od niego autograf ale to nie możliwe, i chciałabym go zobaczyć w telewizji i na żywo.Filmy z Kociniakiem mogę oglądać godzinami.

dziubek1991

Właśnie przed chwilą na tvp hd skończył się ów odcinek z udziałem Mariana (jest to pierwszy z 2 serii). Nie mam pojęcia o co w serialu chodzi, ale scenę z Kociniakiem obejrzałam. I chociaż istotnie jedynie te 2 minuty był na ekranie, genialnie zagrał. Jak zawsze z resztą. Z duszą.