Marilyn Manson

Brian Hugh Warner

7,7
508 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marilyn Manson

Ale to jest idiota. Jak on wygląda?!?!?! Przecież to tragedia, jego muza jest słaba, nie wspominając o teledyskach...

Dama_Kameliowa_2

Co do wypowiedzi mikebass to uważam, że jest głupia i nie na miejscu. Chociaż dokonał on tej 'oceny' nie mając żadnych danych ku temu, czyli w sumie zachował się podobnie do ocenianej.

fallout

nie czerpię wiedzy o nim ze szmatławców ale od mojej kumpeli, jego wiernej fanki. nie oceniałam jego inteligencji tylko jego ZACHOWANIE. nie zaprzeczam że jest inteligentny. wiem że jego muzyka trafiła do wielu ludzi, którzy zgadzają się z tym co on ma do powiedzenia. ja niestety nie mogę się na ten temat wypowiedzieć bo go nie słucham. pod względem muzyki i jej przesłania oraz jego ilorazu inteligencji nie mam mu nic do zarzucenia. natomiast jego zachowanie jest okropne, odrażające itp. czy dlatego że mam odmienne zdanie na jego temat niż ty ciągle krytykujesz moje wypowiedzi i porównujesz do mojego niezbyt mądrego krytyka???(nie pamiętam jakie ma pseudo)

Dama_Kameliowa_2

Pozazdrościć takiej 'rozgarniętej' kumpelki. Pragnę jeszcze raz zwrócić Twoją uwagę na fakt, że pierwszy raz odniosłaś się do inteligencji Mansona, czy innymi słowy oceniłaś jego umysł, w chwili, gdy stwierdziłaś, że zgadzasz się z FF. (później były kolejne razy) Reszty Twoich wypowiedzi chyba już nie ma sensu komentować. Prosiłaś, żeby wyjaśnić Ci czym się pogrążyłaś więc wyjaśniłam. I wszystko to nie ma żadnego związku z tym, czy ktoś jest czyimś fanem, czy nie. Musisz bardziej zastanawiać się nad tym co piszesz. W tej wypowiedzi, którą właśnie komentuję ponownie zaprzeczyłaś sama sobie. Przykro mi, że odpowiedzi na Twoje posty są dla Ciebie bolesne, ale może zmobilizuje Cię to do jakichś przemyśleń. Poza tym pisząc coś na forum musisz brać pod uwagę, że ktoś to skomentuje.

fallout

chyba nie muszę kochać mansona i zachwycać się nim bo ty go lubisz a jeżeli będę miała inne zdanie to mnie skrytykujesz. zgadzam się z FF jeżeli chodzi o jego zachowanie(nienormalne). ale faktycznie wyraziłam swoją opinię dość niejednoznacznie. więc cię uspokajam jeśli cię uraziłam. chodziło mi o jego zachowanie. a nie o innteligencję czy muzę.

fallout

http://www.filmweb.pl/topic/434932/Czy+słuchali+byście+go+gdyby....html

jeżeli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć to wejdź na podanego linka. odpisałam na tamtym temacie na twój post

fallout

ale ja zawsze biorę pod uwagę to, że ktoś może skomentować moją wypowiedź. miedzy innymi od tego są właśnie fora. a to, czy jest się czyimś fanem czy nie dużo znaczy. bo np. jeżeli ktoś pisze "nie tak" o kimś, kto ci zwisa, lata i powiewa to raczej cię to mało obchodzi. ale gdy ktoś skomentuje kogoś, kogo lubisz to za wszelką cene próbujesz go bronić(jak np. ty teraz). podkreślam jeszcze raz że faktycznie wyraziłam się dosyć dwuznacznie mówiąc że zgadzam się z FF ale ja mam tylko coś do zachowania mansona. nic więcej. a ty zachowujesz się tak jakbym ci mamę zabiła. i za wszelką cenę chcesz mi udowodnić że jednak masz rację i manson jest świetny. ja niestety tak nie uwazam.

fallout

ok, krytykuj sobie go tam, ale czepiać się jego muzyki to ja cie bardzo przepraszam. nie lubić rocka sobie możesz ale skoro nie lubisz-nie słuchaj. jego muza słaba nie jest i możesz jej nie lubić tylko dlatego, że czujesz uprzedzenie do samego wykonawcy

rose_18

to była odpowiedź do założyciela forum, proszę potem ewka bez pretensji ;)

fallout

;/

Panie autorze tematu ....

To nie jest kretyn ,ten faceet jest bardzo inteligętny pomimo tego co myslisz i założe się,że ma o wieele wyższy poziom inteligencji od Ciebie.Wygląda nadzwyczajnie i bardzo dobrze mnie sie podoba ...

Muzyka jest akurat niesamowita ... idealna wręcz jak dla mnie :]

Teledyski hmmmm nie sa złe ... sporo erotyki ale to nic złego :P

fallout

manson wymiata ... i co mnie kurna obchodzi to że tobie sie jego wygląd nie podoba... a muza jest niby słaba ... założe się że słuchasz jakiś niedojebów w dresach i co oni może lepiej wyglądają?!-Dobre sobie ... dobre sobie.
AVE MANSON!