Mariusz Pujszo

5,7
3 105 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pujszo

Dobrze ze ktos od lat zrobil jakis polski horror! I Panie Mariuszu ma pan u mnie PLUSA :D ! Polecam abyscie zrobili jakis slasher typu Krzyk, Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th, jestem ciekaw jak by takie kino wyszlo polskim PROFESJONALNYM aktorom polakom :D

Poznaj_Rzeznika

jezeli tak piszesz to chyba nie widziałeś filmu. Jeżeli chodzi o pana Mariusza, to wstyd, gość ma prawie 50 lat, a zrobił film tak kiczowaty i amatorski ze aż przykro oglądać mam nadzieje ze poza granice Polski to się nie przeciśnie (zresztą doskonale by pasowało do braci kaczyńskich i radia maryja...)
prawdziwy polisz kicz projekt szkoda słów
Historia opowiedziana jest beznadziejnie (w stylu WAKACJI Z DUCHAMI)
zadnego budowania napięcia, zadnych nagłych zwrotów, a zakończenie pogrąża wszystko.
aktorstwo slabe
muza momentami jakby z innej bajki
kiepski, w wielu miejscach nie uzasadniony montaż)
ogólnie temat ujmując film nie miał żadnej konkretnej koncepcji
Co do pana Tomasza, to zastanowiłbym się nad zmianą zawodu

BelaLugosi

sorki Pana Mariusza

BelaLugosi

Mariusz Pujszo zrobij bardzo dorbry film !
Nigdy bys cie takiego nie zrobili !
Mam dosc waszyc slow ktory osadzaja ludzi tylko na wyglad ..
Ile macie lat ! 5 ?

nati_isagirl

Ja mam 28... A zgadzam sie z kolegą krytykującym. Żenujący film... i znów muszę zwrócić uwagę na fakt, że obrońca nie ma twarzy. Mało tego zwraca się do jednego Krytykanta per "WY"... Przecież tam jedna osoba komentarza udzieliła! ktoś tu bardzo usilnie próbuje dbać o dobre imię pana Pujszo, jako reżysera... Po co? Wystarczy obejrzeć jakikolwiek film, żeby sie zorientować, że żaden nie jest godzien uwagi...
Poza tym, pewnie żadna z osób tu piszących pewnie nie zrobiłaby filmu (poza tymi bez twarzy, bo wciąż mam wrażenie że to cały czas jedna i ta sama osoba)... ale żeby go zrobić trzeba niestety mieć pieniądze... Czy gdybym je miał nie zrobił bym lepszego? Możesz mi je dać, nakręcę i wtedy ocenimy ;) Należę do tych "niewiernych" co jak nie zobaczą to nie uwierzą :P
Pozdrawiam

neposz_2

Sluchaj , nie dlatego ze niemam twarzy to nie mam zdania do powiedzenia !
Wydzialam jego filmy wiec teraz cicho ...
Nie daj ci tej kasy po jak bym ja miala zrobilam bym zwoj wlasny film.
Pujszo dobre filmy robi , ale potem kazdy swoja opinie ...

nati_isagirl

Cokolwiek miałaś na myśli, dziewczę ty moje, to Cię rozumiem...
Ale jak wytrzeźwiejesz to napisz o co Ci tak na prawdę chodziło ;)
Mieszasz literki przestrasznie ;)
(mówię: dziewczę, myślę: Pujszo)
Pozdrawiam

neposz_2

Nie zrozumialam twojej zagadki o dziewcze , pujszo ...
Cos ci po glowie chodzi ale to nic.
Hej mam prawo mieszac litery !
Kazdy swoja opinie , ale krytyka nie musi byc zabojcza !

nati_isagirl

To nie była zagadka - tylko stwierdzenie.
Cóż, krytyka nigdy nie jest zabójcza... Jest po prostu krytyką. Jeśli nie jesteś panem Pujszo, choć w to wątpię, to Cię przepraszam, ale i tak będę zwracać się do Ciebie w ten sposób, bo trudno mi uwierzyć, że ktoś może być fanem jego twórczości...
No po prostu mi przykro...
Czuję się w obowiązku gnębienia tejże osoby, bo niestety ale rzeczy przez niego (Ciebie - tak, znowu to zrobię!) są totalnie nie do przyjęcia i rażą wszelki dobry smak!
Tu nie ma niczego co SZTUKĄ FILMOWĄ NAZWAĆ BY MOŻNA!!!
Pozdrawiam