Myślę że nie ma co krytykować Pana Mariusza jest naprawdę fajnym człowiekiem, ambitnym i pracowitym... Lubię jego osobę, ale lubię też jego filmy - ma poczucie humoru i umie rozśmieszać :)
A też juz od jakiegoś czasu mi się wdawało Bardzo podobnie. Szanuje gościa za jego pracę, naprawdę sporo robi...
Koleś przynajmniej nie zniechęca się negatywnymi komentarzami na swój temat jak i jego twórczości. Dobrze, ze niektórzy umieją podejść do życia z dużą dawką optymizmu i uśmiechu…Oby takich więcej, żeby świat nie stał się szary i ponury.
Propsy ! KOleś jak najbardziej pozytywny, pracowity i ambitny i dobrze że nie przejmuje się hejterami - Rób dalej chłopie swoje ! mocno popieram.
Cieszę się że nie tylko ja mam takie zdanie.. i że ktoś myśli podobnie i co najważniejsze nie krytykuje mnie za to, póki co ;)
MI sie najbardziej podobało jak grał w Kac Wawie - polecam jak jeszcze ktoś nie widział.
Panie Mariuszu - moja oferta jest nadal aktualna.
http://www.filmweb.pl/person/Mariusz+Pujszo-3442/discussion/Gratuluj%C4%99+panu+ Pujszy+du%C5%BCego+grona+klakier%C3%B3w-2803922