Mariusz Pujszo

5,7
3 107 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pujszo

Panie Mariuszu, jest Pan największym optymistą - w szeroko rozumianym znaczeniu tego słowa. Myślę, że brakuje takich ludzi, którzy robią to, co uważają za słuszne, nie krzywdząc przy tym nikogo. Oprócz dobrych ról aktorskich, scenariuszy, produkcji, uważam, że jest Pan po prostu dobrym człowiekiem. Miałam tę przyjemność poznać Pana na Gali Osobowości Roku. Potwierdzam wszystkie pozytywne wpisy na Pana temat i zupełnie nie rozumiem tych, które są niepochlebne - na te mam teorię, że niektórych dobro kłuje w oko i tyle. Niech Pan dalej robi tyle dobrego ile zdoła, a znajdą się ludzie, którzy będą zawsze wspierać i pomagać w realizacji kolejnych przedsięwzięć.

KasiaJanucyk

Zgadzam się! :)

KasiaJanucyk

No chyba nie można się nie zgodzić. W ogóle ten Jego pomysł z Galą naprawdę wypalił i się rozwija, idea bardzo fajna. A te Gale to chyba co roku jeszcze lepsze i jeszcze bardziej chce się w nich uczestniczyć.
Lubię też Pujszo za to jak gra - szkoda że mało ludzi go potrafi docenić... Mam nadzieję że to sie kiedyś zmieni. Na ekranie umi erozśmieszyc, bez apelacyjnie !

KasiaJanucyk

Panie Mariuszu - moja oferta jest nadal aktualna.

http://www.filmweb.pl/person/Mariusz+Pujszo-3442/discussion/Gratuluj%C4%99+panu+ Pujszy+du%C5%BCego+grona+klakier%C3%B3w-2803922