Mariusz Pujszo

5,7
3 105 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pujszo

uwaga na ninwa1974! To jakis odjechany koles, który najwyrazniej dostał zlecenie na Pujszo! Sami zobaczcie ten facet nic innego nie robi tylko atakuje. Widac, że Pujszo mi kiedys wszedł w drogę! Czlowieku wyluzuj!
Pozdrawiam
PS Nie jestem Panej Pujszo!

wojtekgac

To prawda, wynajęli mnie producenci z holiłut, żebym zniszczył ich konkurencję z Polski. Bo jak Pujszo się rozkręci to Ameryka nie ma szans! Pujszo, proszę, nie rób już żadnych filmów, bo Jankesy wpadają w kompleksy i gotowi nasłać na ciebie kilerów dwóch.

niniwa1974

I po co te złośliwości? Przyjemniej Ci tak?

wojtekgac

Oj, wielu dostało chyba jakieś zlecenia, bo na Kac Wawie jeden gość to siedzi non stop i hejtuje, tak więc niestety to chyba powszechne. A przecież to forum filmowe - film to kultura, a kultura to też kultura dyskusji, a z tym już bywa niestety gorzej

krakus1985

Żeeeenada. Według mnie skoro tyle osób może oddać głos to filmweb powinien odrzucać jakiś procent skrajnych ocen, rekomendacji itd i spokój by był z sfrustrowanymi gamoniami :) Panie Mariuszu pozdrawiam!

koleeesnikowa

No właśnie! Ale im się nie chce interweniować, zwłaszcza, że sam filmweb też zbyt bezstronny nie był niestety