Bo ja dopiero w piątek na to pójdę, a strasznie mnie intryguje, jak zagrał ( znając jego możliwości zakładam, że rewelacyjnie ;) ), pytam jednak tych co widzieli? :)
Dla mnie najlepsza postać. Widać że świetnie się wczuł w tą postać. Ciary mi chodziły jak on przemawiał. Bardzo ale to bardzo polubiłem tą postać a zarazem tego Aktora.
Sherlocka polecał świetny film
POZDRO
Jak dla mnie świetnie wcielił się w graną postać, budując specyficzny klimat swojego bohatera. Oby tak dalej, życzę kolejnych sukcesów.
Ogólnie nieźle wypadł, ale na mój gust trochę mało mrocznie. Jak na czarny charakter to zbyt blado się zaprezentował, szczególnie nie wytrzymuje porównania ze świetnym RDJ (odwrotna sytuacja niż np. w "Mrocznym rycerzu": tam pozytywny bohater jest nijaki, a Ledger jako zły Joker kradnie cały film). Ale jako angielski lord prezentował się poprawnie i można to "kupić". Co najśmiejszniejsze, widziałam go wczoraj w filmie "W sieci kłamstw" jako jordańskiego agenta.. Hehe, arabski tajniak i angielski lord.. castingowcy to mają pomysły;)
W fimie gral swietnie, jego pech ze RDJ i J. Law tez tam wystepowali i grali na rownie wysokim poziomie. Przez to wydaje sie iz gral slabiej bo nie byl centralna postacia filmu.
Ja właśnie wróciłam z kina i muszę przyznać, że Downey i Law zupełnie przyćmili całą reszte obsady. Strong zagrał dobrze ale bez szału. Prawde mówiąc spodziewałan się po nim trochę więcej. Byś może to poprostu kwestia scenariusza, który nie dawał zbyt dużego pola do popisu. Gdybym miała podsumować w dwóch słowach, powiedziałabym, że był przekonywujący, ale nie porywający.