Moim zdaniem wasza opinia o niej jest zbyt zbyt i jeszcze raz zbyt za SUROWA !!!
Jest to młoda aktorka, która nie ma jeszcze doświadczenia w świecie aktorstwa. Piszecie że brzydka, sztywna, sepleniąca i nie wiem co jeszcze a wy jacy jesteście ?
Założę się że każdy hejter ma jakiś ze sobą problem ;) Oczywiście rozumiem demokracja w kraju, wolność słowa i tak dalej ale ona jest nowa i ten argument powinien każdy z was rozważyć ;)
Pierwsze odcinki irytowała, ale 'dotarła się' do roli i sceny z nią są teraz dla mnie miłe w odbiorze. Czyli szybko się uczy co warto cenić. Nie przekreślajmy jej :)
Od razu hejter. Ludzie mają oczy i uszy i potrafią oceniać. Jak ktoś się pcha być aktorem to jednak coś się od niego wymaga, tak samo od innych ludzi wykonujących różne zawody, mimo że sama nie umiem śpiewać mogę powiedzieć że takie siostry Godlewskie śpiewają do d. Nie muszę umieć rysować żeby stwierdzić że jakiś obraz jest słaby.
"Piszecie że brzydka" - subiektywne oceny, dla mnie jest typowo przeciętna, poza tym aktor nie musi być ładny; " sztywna, sepleniąca " - no tu już w pełni obiektywne stwierdzenie, aktor nie powinien być sztywny i sepleniący, co z tego że być może ludzie którzy to piszą tacy są? NIC " a wy jacy jesteście ?" - My przede wszystkim NIE próbujemy być aktorami, od nas się tego nie wymaga :)