Marta Honzatko

7,2
534 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Honzatko

Fatalna gra aktorska w Czarnym Czwartku. Sztuczna, kompletnie niedojrzala. Ten wyraz twarzy jakby wiecznie jej sie zbieralo na smiech. Zero wyczucia powagi sytuacji. Wywolujaca irytacje. Po prostu do bani

evula_2

dokładnie miałem takie same odczucia. kompletna klapa, może do teratru się nadaje, nie wiem nie widziałem, ale w 'czwartku' nie potrafiła nawet udawać smutnej i przygnębionej

nephilim_718

Tak właśnie miało być. Grała wesołą, zadowoloną z życia i męża kobietę, stąd te uśmiechy.Ale po śmierci męża rozpacz przedstawiła bardzo dobrze.Nie znacie się dzieci na dobrym aktorstwie ;)

evula_2

Ty byłabyś dobrą aktorką ale Ci się nie udało. Teraz możesz tylko krytykować inne. Według mnie bardzo dobrze zagrała rolę młodej matki-polki, katolickiej gąski, ufnej, posłusznej mężowi.

filozof71

A mi się podobała jej gra aktorska. Ta rozpacz gdy ujrzała męża leżącego w trumie a później składanego do grobu. To było jak najbardziej prawdziwe, ja w te emocje uwierzyłam.

evula_2

nie było tak zle. dobra scena nad trumną. trudno jest zagrać polko-katoliczkę chcaca zapamietać swieta w nowym mieszkaniu.
wbrew narzekaniom, licze ze pani Marta zrobi ciekawa kariere. zycze jej tego.