Marta Honzatko

7,2
534 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marta Honzatko

Pięknie zagrała
Zeby dostawała tak dobre role w innych filmach
Będzie polskie kino miało z niej pożytek

giovanni50

Przyznaję, zagrała naprawdę przyzwoicie .

Tommy_Red

Ja mam inne zdanie. Uważam że zagrała fatalnie.

stefania_divron

Mylisz się i moim zdaniem szukasz zaczepki

giovanni50

a czemu ma szukać zaczepki?? ja też uważam że jej gra nie byłą zbyt dobra, głównie przez jej dziwny pół uśmieszek przez prawie cały film - to wyglądało jakby była upośledzona... nie wiem czemu co niektórzy tak się nią zachwycają :/

gingersubmarine

Ciekawe, ludzie uposledzeni przez wieksza czesc zycia, serwuja nam "półuśmieszek"

gingersubmarine

Ten półusmieszek dodawał jej uroku

giovanni50

A ja także uważam, że ta Pani nie sprawdziła się w tej roli. W ogóle gra aktorska młodszego pokolenia w "Czarnym czwartku" nie była porywającą, natomiast role chociażby pana Pszoniaka, czy Piotra Fronczewskiego były fenomenalne!

patologia

Mi sie każda rola podobała

giovanni50

Grała niesamowicie sztucznie i drętwo.

patologia

Zgadzam się jeśli chodzi o "młodsze pokolenie". Natomiast fenomenalna gra aktorska Pszoniaka i Fronczewskiego, cóż... szczerze to się za dużo nie nagrali :) Ale to co pokazali i tak wystarcza, żeby potwierdzić ich aktorską klasę (ale Pszoniak podobał mi się w "Czarnym Czwartku" o wiele bardziej niż Fronczewski)

Victoor

Faktycznie Pszononiak zagrał o niebo lepiej od Fronczewskiego
On zagrał zmęczonego życiem człowieka

giovanni50

Lepiej żeby grały liszowskie i muchy w takich filmach ta pani zagrała dobrze gwiazdy były by niewiarygodne .

pulpasiec

Liszowska i Mucha ?a feeeeeeee
Gwiazdy byłby niewiarygodne bo sie zgrały
Dlatego swierze mięsko dostało szansę i zagrało na przyzwoitym poziomie

giovanni50

Mnie ona bardzo drażniła podczas oglądania.

miss_obscene

a mnie nie

giovanni50

To jest jakaś prowokacja? :D

BubelCk

Nie

giovanni50

No nie popadajmy w paranoję, nie każda negatywna opinia musi być zaczepką. :)

Wg mnie, ta aktorka była OKROPNA, przez 90% filmu miała tępy, pusty wyraz twarzy i uważam, że wcale nie sprawdziła się w roli. Po koniec, w scenie z pogrzebem też właściwie jakoś nie zabłysnęła. Takie sceny jak np. widok męża w trumnie powinny wzbudzać emocje w widzu - na tym polega dobra gra aktorska, nie na jakimś męczącym, wrzaskliwym ryku.
Może trochę ostro, ale tak właśnie uważam :))
pzdr.

Soffcik

Za ostro

Soffcik

Właśnie jestem "na świeżo" po obejrzeniu "Czarnego czwartku" i... bardzo irytował mnie ten półuśmiech. Również uważam, że Pani H. nie sprawdziła się w tej roli, chociaż po śmierci jej filmowego męża było już tylko lepiej.

doris91

No wlaśnie ten nieszczęsny uśmieszek...I weź tu czlowieku przejmij się potem losem robotników.Pani Marcie gratulujemy obniżenia poziomu filmu.

giovanni50

Też dopiero co wróciłam z filmu i uważam, że Pani Marta zagrała beznadziejnie. Wiem, że może jest amatorką, ale na tle innych amatorów wyróżniała się sztucznością i brakiem talentu. W niektórych scenach nie mogłam patrzeć jak nieudolnie błąka się przed kamerą, widać było, że nie wiem co robić. Jej postać wyszła bardzo nienaturalnie. Nie rozumiem dlaczego reżyser obsadził ją do tej roli.
Jest tylu młodych, zdolnych aktorów...

giovanni50

Potwierdzam Twoje zdanie. ZAGRAŁA ŚWIETNIE...:)
Wątpię, żeby inna młoda aktorka np. jak Żmudy - Trzebiatowskie i inne tego typu zagrały tak DOBRZE jak zrobiła to ona:) Cieszę się, że właśnie ona została zaangażowana do tej roli.
GRATULUJĘ...:) BRAWA...:)

Bina_WS

Dziękuję za poparcie
Zmuda -Trzebiatowska to już się moim zdaniem zgrała
Anna Mucha to miała swój czas ale 10 lat temu
Teraz odcina kupony
Potrzeba było swierzynki i trafiono z MH swietnie