Martin FreemanII

Martin John Christopher Freeman

8,3
57 364 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Martin Freeman

Bardzo Fajny aktor, ale moim zdaniem lepiej sie spisuje w Serialu Sherlock. Ludzie czekają na serial.
Szkoda że kręci Hobbita. No ale od razu, po Hobbicie mam nadzieje ( ze niedługo) będzie mógł
dołączyć do Sherlocka i kręcić 4 sezon sherlocka.

mikamusherlock

Ale On już dawno skończył kręcić ten film.

mikamusherlock

Kolejna seria pojawi się dokładnie za 299 dni :)

Pasta5

Na pewno nie. Ta aplikacja nie mówi prawdy. :)

Livka1234

Nie? :( Szkoda

Livka1234

Skąd możesz wiedzieć?! A po co na koniec dawaliby Jima który powraca? Po to, żeby dalej nakręcić kolejny sezon. Z tego co słyszałamn 4 seria ma być w 2015 lub pod koniec tego roku.

Megawiki2001

Spokojnie. :) 4 seria bedzie na pewno. Nie napisałam, że nie. Na pewno nie bedzie jej jednak w tym roku, o czym mówi właśnie ta aplikacja. Być może w 2015 ale nie napisałam, że nie. Pobożnym życzeniem BBC był grudzień 2014 lecz twórcy już powiedzieli, że nie zdaża. I ten kto śledzi wiadomości ten wie. Jest jedynie możliwość odcinka specjalnego. Wiec bez takiego oburzenia. :)

Livka1234

A masz może jakiś link lub wskazówkę jak znaleźć źródło takich informacji? Oczywiście nie pytam ze złośliwości, chciałabym być na bieżąco, bo już teraz odczuwam tęsknotę... :D

Jagu95

Och, nie wiem dokładnie, o jakie informacje Ci chodzi. ;) Ja zazwyczaj wpisuje w Google fraze ,,Sherlock" I klikam w wiadomości. Pojawiaja sie tam najswieższe. Oprócz tego no to przede wszystkim oficjalne strony: samego serialu jak I twórców. Jeżeli chodzi o to, że Sherlock bedze najprawdopodobniej w 2016 https://www.google.pl/search?q=sherlock+until+2016&client=ms-android-tmobile-pl& hl=en-GB&tbm=nws&source=lnms&sa=X&ei=OcRvU9ylMab14QTnxIHADA&ved=0CAkQ_AUoAw&biw= 360&bih=615&dpr=1.5
O odcinku specjalnym mówił niedawno Martin w jednym z wywiadów, który znajdziesz na youtube. :)

Livka1234

Po prostu myślałam, że masz jakąś konkretną stronę z najświeższymi informacjami. :P Ale dziękuję bardzo, wskazówki się przydadzą. :D

Jagu95

4. sezon ma wyjść najwcześniej w roku 2016, ze względu na napięty grafik Benedicta Cumberbatch'a i Martina Freeman'a.

mikamusherlock

Nie mógłby. W jednym z programów/spotkań z fanami czy czymś takim, Benedict powiedział, że on ma czas w lutym, na co Sue Vertue odparła, że oni jeszcze nie mają scenariusza. Także na razie możemy ponarzekać tylko na Moffata :)

The_Who

czyli mówicie, że będzie 4 sezon Sherlocka? :D

marbor109

No, może. Za dwa lata ;)

http://metro.co.uk/2014/03/06/mark-gatiss-warns-sherlock-wont-be-back-until-2016 -but-confirms-benedict-cumberbatch-is-sexy-4443657/

The_Who

ehh... ale jak sie czlowiek uprze to poczeka te dwa lata... ;)

marbor109

nie mogę się doczekać....dopiero co odpaliłam pierwszy odcinek a już kończę 3 sezon

użytkownik usunięty
marbor109

Ostatnio tez trzeba bylo czekac 2 lata na 3 sezon. A to niezle nadwyreza cierpliwosc ;)

mikamusherlock

Najpierw musi wejść na plan drugiego sezonu Fargo, dopiero potem Sherlock 4.

mikamusherlock

nie stety ale te 2 lat będzie my musieli poczekać na sherlocka