Mary-Kate Olsen

Mary Kate Olsen

7,7
2 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mary-Kate Olsen

Zwykłe sympatyczne i ładne dziewczyneczki , które graja w tandetnych i płytkich komedyjkach....

użytkownik usunięty
dzika_2

Czy ja wiem, czy takie znowu tandetne ? Po prostu typowo dziecięce (ewentualnie wczesno młodzieżowe). I z tego to powodu, raczej niezbyt lubiane przez osoby powyżej 15 roku zycia. To nie są nawet filmy familijne, lecz dla dzieci i tak trzeba do nich podejść.

użytkownik usunięty

zgadzam się,młodym osobom podobają się te filmy....nie rozumiem tylko dlaczego teraz nie zrobią czegoś dla osób w swoim wieku.....w końcu ich fani rosną razem z nimi.....

Rozpisywac sie nie bede bo wszystko co mialo zostac napisane zostalo...
Zgadzam sie w 100% ;D
Tandeta.

dzika_2

trzeba przyznac filmy nie sa zbyt ambitne, ale ja (przyznaje sie!!!) lubie ogladac filmy z blizniaczkami glownie ze wzgledu na ich walory wizualne (uuh oooh ..., sa swietne, perfecto :P).
a tak po za tym, no cooz fabula filmow zadną rewelką nie sa....;P

dzika_2

Nie sa to filmy bardzo ambitne, ale są to fajne komedyjki, a ich fabuły NIE WYMYŚLAŁY MK I ASH. To nie ich wina.

dzika_2

Jak byś miała tyle lat, co one to raczej nie dostałabyś dobrej roli. Może kiedyś się to zmieni i zagrają w porządnym filmiku :].

sevanna

Mają jeszcze czas na zrobienie kariery są jeszcze młode.... a że grają w filmach familijnych i komediach... może nie mają większych ambicji?