Mateusz Damięcki

Mateusz Dobiesław Damięcki

8,2
23 169 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mateusz Damięcki

przyjzciółka rodziny go poznała i twierdzi, że jest to przesepmpatyczny człowiek, bardzo inteligenty, a na dodatek przystojny ;) Jest to jedne z niewielu gwiazd, którym nie odbiła sława do głowy ;) Mi, jako aktor, bardzo się podoba. Świetnie wczuwa się w swoją rolę. Oby tak dalej ;) Myśle, że inni wypowiadając się o nim w negatywny sposób mogą być poprostu zazdrośni o jego popularność, a chłopacy--> o powodzenie. Jest to idol wielu dziewcząt ;) ale nie twierdze,że każdy jest takim zazdrśnikiem. Ja tam trzymam za iego kciuki ;)

justysia_5

rzeczywiscie fajny jest;)
byl u mnie w szkole i bardzo ciekawie opowiadal. naprawde swietny i bardzo madry;)

asiulencja

U mnie w szkole też był:D I wydawał sie spoko,fajnie opowiadał i w ogole:D ale jeszcze w zadnym filmie ani serialu go nie widziałam wiec nie wypowiadam sie na temat jego gry aktorskiej:D pozdro

paulatenis1991

Mateusz gra już od dwóch lat w "Egzaminie z życia" na TVP2. Fajny serial - polecam. ;]

justysia_5

Hmmm ja bym sie z tym nie zgodzila.... Niedawno poszlysmy do pubu i MAteusz siedzial stolik obok, byl niezle pijany, odpalal papierosa od papierosa, a gdy wychodzil robil wkolo siebie szumu. Dziewczyny ktore z nim byly az musialy potem obsluge przepraszac...

Choc moze to jeden wybryk, ale mysle ze on sie czuje gwiazda...

użytkownik usunięty
Manivea

no wybacz ale bez rozmowy czy jakiejs blizszej strycznosci nie mozna ocenic jaki jest... a ze ktos mial np zly dzien i sie upil to od razu glupi zly niespympatyczny i robi z siebie gwiazde... ludzie pijani na ogol zwracaja na siebie uwage a jesli wiesz kto to jest to tym bardziej...
zreszta tak oceniajac to mozna powiedziec (sadzac po sadarzach) ze 85% populacji czuje sie jak gwiazdy bo sie spili...

ja z nim nigdy nie rozmawialam ani nie spotkalam... ale po obejrzeniu kilku wywiadow z nim wyglada na sympatycznego skromnego spokojnego no i madrego czlowieka...

no jasne... w wywiadach i w różnych spotkaniach (np. w szkole0u mnie też był) może być super, skromny, czarujący.... a jaki naprawdę jest... tego nikt nie wie, tylko jego najbliżsi.

Pozdr

Manivea

każdy się jednak czuje jak gwiazda, nie oszukujmy sie

summersale

on jest zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marekkonsek

Też tak myśle...:) Nie dość, że przystojny , inteligentny (tak mi się przynajmniej wydaje) to jeszcze jest zdecydowanie w czołówce polskich aktorów;) Bosssski!!!